IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шефът на VW: Tesla ни причинява силно главоболие

Компанията на Мъск прави невероятни неща, призна Херберт Дийс

Шефът на Volkwagen Group – Херберт Дийс, отново посочи Tesla като най-големия конкурент на концерна, съобщава германското издание Automobilewoche. И причината не е, че компанията на Илон Мъск прави някакви потресаващи автомобили – както казва Дийс „воланът, педалите и колелата не са най-важното.


Хербет Дийс


Шефът на Volkswagen е повече притеснен от факта, че Tesla е лидер в програмното оборудване и дори е готова да пусне напълно автономни автомобили. 

„Признавам, че успехите им ни причиняват силно главоболие. В момента Tesla превъзхожда в някои области – като автономните автомобили, например, не само Volkswagen, но и всеки друг производител“, обяснява Дийс.

Той допълни, че в момента американската компания действа като една невронна мрежа, която непрекъснато събира данни и веднъж на всеки 2 седмици подобрява програмното оборудване на автомобилите си, като съответно ги прави по-умни. А това не е по силите на нито една друга автомобилна компания.

Снимка: Volkswagen

0 от 500
  • #34
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #34 Цената няма отношение по въпроса с това, което съм написал. Всъщност, костюма му ако струва повече от 45 000 евро съм съгласен, че е по-скъп от колата ми, но това в никакъв случай няма да направи така, че да изглежда не като подарен.
  • #33
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #32 С други думи си признаваш, че си мислиш, че знаеш, а всъщност нищо не знаеш, защото няма как да знаеш, освен, ако не си в счетоводството им. Кажи сега, като много знаеш, какво знаеш?
  • #32
    6 rate up comment 3 rate down comment
    до 30 ( преди 3 години )
    Костюма на тоя струва, гаранция, повече от колата ти!
  • #31
    5 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    VW е марката! А тия, недое..такованите да си гледат работа!!
  • #30
    0 rate up comment 2 rate down comment
    до 29 ( преди 3 години )
    С други думи, с половин уста признаваш 1) че си нямаш никаква идея колко изкарват и 2) че си нямаш идея какво и как продават. Благодаря за участието :)
  • #29
    1 rate up comment 2 rate down comment
    1 ( преди 3 години )
    По какво "позна" за костюма "експерте"? Покажи колко знаеш :)
  • #28
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #27 Не е нужно да разбираш от костюми, за да прецениш, е този на меринджея му стои, като подарен. Разбирам ги пестят, за да си платят глобите. Похвално, че са станали отговорни... :)))
  • #27
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #28 Ама те що плащат глоби? Я кажи, че виждам ги разбираш нещата! А тези милиарди сигурен ли си, че са от тях, а не са отпуснати от танте Изперкел? А тези милиарди дори и да са ги имали, сещаш ли се от какви тотално бaлъци, като теб са дошли. Онея ги лъжат, а будалите плащат и викат слава на ВАГ, слава...
  • #26
    1 rate up comment 2 rate down comment
    до 26 ( преди 3 години )
    Оооо, да, 35 милиарда глоби се плащат с брошури. Толкова сте слаби :)
  • #25
    3 rate up comment 1 rate down comment
    1 ( преди 3 години )
    до 25Явно и от костюми толкова разбираш :)