IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шефът на VW: Tesla ни причинява силно главоболие

Компанията на Мъск прави невероятни неща, призна Херберт Дийс

Шефът на Volkwagen Group – Херберт Дийс, отново посочи Tesla като най-големия конкурент на концерна, съобщава германското издание Automobilewoche. И причината не е, че компанията на Илон Мъск прави някакви потресаващи автомобили – както казва Дийс „воланът, педалите и колелата не са най-важното.


Хербет Дийс


Шефът на Volkswagen е повече притеснен от факта, че Tesla е лидер в програмното оборудване и дори е готова да пусне напълно автономни автомобили. 

„Признавам, че успехите им ни причиняват силно главоболие. В момента Tesla превъзхожда в някои области – като автономните автомобили, например, не само Volkswagen, но и всеки друг производител“, обяснява Дийс.

Той допълни, че в момента американската компания действа като една невронна мрежа, която непрекъснато събира данни и веднъж на всеки 2 седмици подобрява програмното оборудване на автомобилите си, като съответно ги прави по-умни. А това не е по силите на нито една друга автомобилна компания.

Снимка: Volkswagen

0 от 500
  • #54
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Този вече и проглокатурата му причинява силни главоболия :)))
  • #53
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Маркс ( преди 3 години )
    Как може столетия тази индустрия да бъде толкова заспала. Добре че дойде мъск с откраднатите технологии на Никола Тесла да ви удари по един шамар и да се стегнете малко.
  • #52
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Теслата ( преди 3 години )
    В БГ може и да са рядкост, но Западна Европа се напълни с тесли :) Много е интересно многообразието от собственици - богаташи, еколози, семейни,..... Препоръчвам тест драйв на всички скептици.
  • #51
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Теслата ( преди 3 години )
    В БГ може и да са рядкост, но Западна Европа се напълни с тесли :) Много е интересно многообразието от собственици - богаташи, еколози, ***, семейни,..... Препоръчвам тест драйв на всички скептици.
  • #50
    12 rate up comment 7 rate down comment
    до 49 ( преди 3 години )
    Със сигурност костюма, чепика и часовника на господина, струват повече от жалката ти панелка, барабар с лаптопа ти, взет на изплащане!
  • #49
    6 rate up comment 2 rate down comment
    1 ( преди 3 години )
    до 45... всичките с безупречен стил и при най-добрите шивачи в света: Солито, Рубиначи, Формоза, Андерсън и Шепърд и т.н. Нека ти кажа друг път да знаеш: как пасва костюма си личи по това как стои ревера върху гърдите (конкретно този на снимката е като излят, без да се "отваря"), как е линията на рамената (без нагъвания), дали яката прилепва към врата, когато човек е изправен или има разстояние между нея и яката на ризата (при него е лепнала) и т.н.
  • #48
    5 rate up comment 1 rate down comment
    1 ( преди 3 години )
    до 45Коментарите ти за костюма показват пълна неграмотност. Яката няма нищо общо с костюма. Хората с дълги вратове СИ ПОРЪЧВАТ високи яки, за да намаляват въпросния ефект.Ръкавите са "излезли", защото си е сгънал ръцете, ако му се бяха оголили китките щеше да е признак, че ризата не му е по мярка. Панаталоните са с гънки, каквито има всеки костюм на човек който не стои в поза мирно. ОТвори си и виж снимки на "играчи" като Лука ди Монтедземмоло, Джани Аниели, Лука Рубиначи ...
  • #47
    2 rate up comment 2 rate down comment
    1 ( преди 3 години )
    до 48Те и за костюма нищо не могат да обяснят. :)
  • #46
    7 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хахаха "велика" фирма били и велико лъжат, манипулират, а меринджея облечен, като *** го боли главата. Това е величието на селската марка.
  • #45
    5 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За Тесла е особен комплимент, изобщо да ги споменат от такава велика фирма! А относно неудачниците, които са се вкопчили в костюма на тоз, явно не могат да кажат друго съществено, костюма та костюма!