IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шефът на VW: Tesla ни причинява силно главоболие

Компанията на Мъск прави невероятни неща, призна Херберт Дийс

Шефът на Volkwagen Group – Херберт Дийс, отново посочи Tesla като най-големия конкурент на концерна, съобщава германското издание Automobilewoche. И причината не е, че компанията на Илон Мъск прави някакви потресаващи автомобили – както казва Дийс „воланът, педалите и колелата не са най-важното.


Хербет Дийс


Шефът на Volkswagen е повече притеснен от факта, че Tesla е лидер в програмното оборудване и дори е готова да пусне напълно автономни автомобили. 

„Признавам, че успехите им ни причиняват силно главоболие. В момента Tesla превъзхожда в някои области – като автономните автомобили, например, не само Volkswagen, но и всеки друг производител“, обяснява Дийс.

Той допълни, че в момента американската компания действа като една невронна мрежа, която непрекъснато събира данни и веднъж на всеки 2 седмици подобрява програмното оборудване на автомобилите си, като съответно ги прави по-умни. А това не е по силите на нито една друга автомобилна компания.

Снимка: Volkswagen

0 от 500
  • #44
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До 41Точно така. И аз мисля така
  • #43
    6 rate up comment 0 rate down comment
    До 42 ( преди 3 години )
    С какво друго окачване да бъде истински работен пикап според теб? Сигурно си мислиш че с пружини и многоточково окачване а?Сложи 1 тон камъни в коша и виж какво ще се случи с пружините
  • #42
    6 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #37, 38 Официалнните данни на тази компания не струват и хартията на която са отпечатани. Тези са доказани лъжци и мошеници. Сляп ли си и не виждаш ли, че костюмът му стои, като изсулен, панталоните на гънки, яката на ризата вдигната високо, ръкавите й прекалено излезли и т.н. Прилича на даскал от селска прогимназия. Облеклото му определено не отговаря на положението, което заема. Раздава го неглиже, но по доста елементарен и пошъл начин. Да погледне Мъск как се облича. Стилът си личи веднага.
  • #41
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #43 Да бе, той е промит мозък, защото казва истината, която се вижда от всеки, а ти не си промит мозък, като хвалиш немското по повод и без повод, както и спамиш под всяка статия за японски автомобили и не само.
  • #40
    3 rate up comment 3 rate down comment
    до 41 ( преди 3 години )
    Защото си същия който пише как немските коли за нищо не стават, т.е. промит мозък.
  • #39
    6 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Тесла ще си остане футуристична компания за производство на хай тек автомобили с ограничен лимит в количество. Докато не се измисли нещо което да замени петрола като размер на използване, автомобили на батерии ще са някаква голяма химера.Тепърва ще трябва да се замисляме какво ще правим с производството и последващо рециклиране на опасни батерии. Опитват се да ни покажат само положителните неща от ел. Автомобилът. Никой не пише за отрицателните. А сигурно има хора които са виждали горяща ба ...
  • #38
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Само главоболие ли? На мен ми се струва, че и aналоболие им причиняват, понеже им го слагат без лубриканти.
  • #37
    1 rate up comment 2 rate down comment
    1 ( преди 3 години )
    до 36Още не сме чули какви са белезите на "подарения" костюм според твоето експертно мнение. Дай анализ какво виждаш, че не му е наред :)
  • #36
    1 rate up comment 3 rate down comment
    до 35 ( преди 3 години )
    Официалните данни за продажбите на компанията са публично достъпни, както и годишния им финансов резултат. Дори за теб няма да е трудно :)
  • #35
    8 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    О,да. Предишният им мениджър седна в един хюндай, и се скара на главния си инженер, защо корейците го могат, а те не. Ами да беше се замислил, защо Фолксваген ги съдят за калпави двигатели и скоростни кутии ... в 21 век.