IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota направи „златни“ миниванове

Новите версии на Alphard и Vellfire ще струват минимум 39 400 долара

Японският производител Toyota представи нови версии на два свои минивана - Alphard и Vellfire. Първият от тях е популярен на доста пазари, докато вторият се предлага само в Япония. В случая, и двете машини са предвидени за вътрешния пазар, като правят впечатление с „позлатяването си“.


Toyota Alphard S Type Gold
Toyota Alphard S Type Gold


Toyota Alphard S Type Gold има златисти предни емблеми, матова решетка на радиатора и тъмна подложка на фаровете. Главната особеност на Toyota Vellfire Golden Eyes са позлатените корпуси на светодиодните прожектори, които са поставени вътре в плафоните на самите фарове. 18-цоловите джанти също са покрити със скъпия метал.

Интериорът на двата автомобила е напълно еднакъв, като това се отнася и за допълнителното оборудване. Сред тях е обвивка на седалките от скъпа перфорирана кожа със златни шевове, както и декоративни елементи на предния панел и дървен волан.


Toyota Alphard S Type Gold

Версиите Alphard S Type Gold и Vellfire Golden Eyes ще се предлагат както с бензинови мотори 2.5 (182 к.с.), така и с хибриден агрегат, в чиято основа е атмосферен двигател със 152 к.с. Има и два допълнителни електромотора – 143 к.с. на предната ос и 68 к.с. на задната. 

Цените специалните версии на двата модела също са напълно еднакви. Те стартират от 39 400 щатски долара за модификациите с предно предаване и бензинов двигател.

Снимки: Toyota

0 от 500