IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Supra мина на тъмната страна

Manhart тунингова японското купе, 3,0-литровият шестак вече развива 450 коня

Прочутото германско тунинг студио Manhart показа модифицирана Toyota Supra, наречена GR 450. Ателието е известно преди всичко с проектите си по доработването на двигатели на BMW. Тъй като технически Toyota Supra и BMW Z4 са братя, логично бе Manhart да поработи и върху японското купе.


Toyota Supra


Пакетът модифискации GR 450 Pack включва специалния MHtronik захранващ блок. Клиентите обаче могат да поискат и пренастройване на стандартния блок за управление на двигателя. Освен това е инсталиран нов шумозаглушител от неръждаема стомана. Всичко това направи възможно мощността на 3,0-литровия шестцилиндров турбо двигател да бъде увеличена до 450 к.с. и 650 Нм въртящ момент.

Manhart предлага като опция монтирането на изпускателна тръба в черен цвят или с карбоново покритие. Освен това в този комплект са включени къстомен даунпайп, каталитичен преобразовател с 300 елемента и остраняване на филтъра за твърди частици. Клиентите също така могат да поръчат комплект с по-ниско окачване на H&R или койлоувъри на KW Variant.

Още снимки - в галерията:

Макар че със сигурност много собственици на Toyota Supra са доволни от въшния вид на купето си, Manhart може да помогне за персонализирането му. Например, може да се поръчат различни набори от стикери, както и полирани джанти 20×9 инча отпред и 20×10,5 инча отзад. Те също така се предлагат в лъскав или матирано черен цвят и са "обути" с гуми 265/30 отпред и 285/30 отзад.

Модифицирането блока за управление на двигателя струва 2666 евро, а визуалните подобрения се предлагат за 839. Цените за комплекта джанти с гуми започват от 2688 евро.

Снимки: Manhart

0 от 500
  • #1
    11 rate up comment 0 rate down comment
    До аФтора ( преди 4 години )
    Цецо, време е вече да научиш български -"къстомен даунпайп", "койлоувъри".Не е толкова трудно. Има речници, има преводачи. Желание трябва, и малко мозък.