IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Manhart показа своя прочит на BMW Z4 M40i

Вижте тунингования роудстър в 19-минутно видео

Manhart показа своя прочит на BMW Z4 M40i

Германското тунинг ателие Manhart, прочуто с любовта си към автомобилите на марката BMW, направи своя версия на роудстъра BMW Z4 M40i. Моделът бе наречен MHZ4 440, където "440" обозначава номиналната мощност на 3,0-литровия двигател B58 с двойно турбо, който развива 440 к.с. чрез софтуерни и хардуерни надстройки. В комбинация с "една от най-дивите изпускателни системи", роудстърът е "абсолютен хит по германските аутобани и провинция".

BMW Z4 M40i by Manhart

Звукът от изпускателната система, който издава стандартната версия на BMW Z4 M40i, на някои ще се стори просто смешна в сравнение с бруталното ръмжене, което може да се чуе след активиране на режим Sport Plus. Само трябва да се изчака докато заработят клапаните и... Това, както и много други неща се вижда, и чува, в 19-минутното видео на не по-малко прочутия влогър Shmee150.

BMW Z4 M40i by Manhart

Този проект на Manhart е един от първите, оборудван със собствен модул за управление на емулатора. Това е отговорът на компанията на въпроси от клиенти, които искат да обновят изпускателната система на новите си BMW, но се страхуват от новите филтри за твърди частици, които могат да причинят много проблеми. Същото устройство може също така да деактивира старт-стоп системата на автомобила, както и да симулира звука от ауспуха и да го извежда през високоговорителите на аудио системата. Цената на такъв модул за Z4 е 399 евро.

0 от 500