IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Eто как изглежда отвътре новото Audi A3

Заради коронавируса още не можем да споделим впечатления за колата

Коронавирусната пандемия блокира не само производството и продажбите на автомобили в Европа, но и представянията на нови модели. Сред отменените събития бе и международният тест на новото Audi A3, в който трябваше да участва и Automedia.bg. Затова все още не можем да ви споделим впечатления за новото поколение на едно от най-популярните Audi по българските пътища, но можем поне да надникнем по-детайлно в интериора му.


Audi A3 35 TFSI


Това е и голямата промяна в тази кола, която иначе на външен вид е претърпяла по-скоро еволюционни корекции. Отвътре обаче новото А3 прекрачва в следващото десетилетие - с несравнимо повече нови технологии и възможности за свързване. Най-добре оборудваните версии получават 12.3-инчов дигитален приборен панел, по-скромните имат 10.25-инчов. Колата на снимките е с високо ниво на оборудване, версия 35 TFSI, с 1.5-литров турбобензинов мотор и 150 конски сили максимална мощност.

Вътрешните размери не са се променили кой знае колко забележимо, а багажникът си остава с 380 литра обем (1200 литра със сгънати задни облегалки), което е по-скоро средно постижение за класа.



 


0 от 500