IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте Volvo V70, което е изминало милион километра

Шведският производител награди клиентката си от Канада

Вижте Volvo V70, което е изминало милион километра

Компанията Volvo разказа за своя клиентка от Канада, която от 14 години е собственик на комби V70. За този период автомобилът е навъртял 1 милион километра.  От прес-службата на производителя съобщиха, че са наградили дамата за впечатляващото постижение, но не уточниха с какво.

Самата жена разкрива, че е купила колата като нова от дилър на Volvo, като идеята е била да използва комбито заедо с мъжа си за нуждите на благотворителна организация. Автомобилът е обслужван редовно и то само в сервиза на дилъра, благодарение на което е запазен в отлично състояние.

Volvo V70

От шведската компания не пожелаха да разкрият подробности, за това какво е правено по комбито за тези 14 години извън обслужването. Но пък разкриват, че през миналата година жената е купила още един автомобил Volvo - комби V60, като е отказала да се раздели със сегашния си автомобил и ще продължи да го използва редовно.

Снимки: Facebook

0 от 500
  • #3
    11 rate up comment 19 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    това е платформа Ford EUCD Y286(135) Volvo V70 20072016 волво бяха до 2000 година след това историята я знаем а какво са им подарили дилърите един ключодържател химикалче каталог чашка както казва джереми кларксон радвайте се на живота докато не сте си купили волво
  • #2
    17 rate up comment 2 rate down comment
    Иван ( преди 4 години )
    Така де,за 14г.един милион км.а тук се продават същите коли на 18-20г навили 170-189хил.км
  • #1
    20 rate up comment 3 rate down comment
    КМ/Н ( преди 4 години )
    В Канада метричната ед. е в км, а не в мили!!! Това се вижда и на снимката на таблото!!!