IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Решетката на BMW става все по-голяма

Снимка на новото M3 с гигантски „ноздри“ се появи в интернет

Решетката на BMW става все по-голяма

Първа снимка на новото поколение на седана BMW M3, в която се вижда предната част на автомобила беше публикувана от изданието Bimmerpost. Ако се съди по нея, спортният модел ще получи още по-големи „ноздри“ от досега.

Решетката на радиатора е с по-големи размери от тази на купето 4-Series, снимки на което се появиха по-рано в интернет. В средата на огромните „ноздри“ ще бъде разположена камерата на системата за кръгов обзор, която заснема всичко, случващо се около автомобила и го показва на екран пред водача.

Досега беше публикувана само снимки на задната част на новата „емка“ от третата серия. Заснет беше тестови прототип, който току-що е слязъл от конвейера на завод на BMW. Седанът получава сдвоени тръби на изпускателната система, вертикални стопове на задната броня и малък спойлер върху багажника.

BMW M3 задна част

Що се касае до техническата част, новото BMW M3 ще получи 3,0-литров турбомотор с 6 цилиндъра S58, който има две турбини и развива мощност от 510 к.с. - колкото при кросоувърите X3 M и X4 M. Двигателят ще работи в комбинация с 6-степенна механична или 8-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела xDrive.

Премиерата на новите BMW M3 и M4 ще се се състои до края на годината.

Снимки: BMW

0 от 500