IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

AC Schnitzer "разнообрази" BMW 3-Series

Разнообразна гама от части и доработки допълва спортното германско комби

AC Schnitzer

"Многообразие" е думата, която тунинг-майсторите от AC Schnitzer използват за представянето на новата гама от аксесоари и доработки за BMW 3-Series Touring. Фирмата показва, че многообразието и гъвкавостта в тунинга за BMW не знаят граници отвъд серийното производство.

Това се отнася най-вече за подобрените характеристики двигателите на комбито. В момента се подготвят ъпгрейди на мощността за 320i със 184 к.с, за 330i xDrive с 258 к.с. и за M340i xDrive с 374 к.с. Силата на 330d xDrive с 265 к.с. ще бъде увеличена до 315 к.с. и 660 Нм. Фактът, че автомобилите на AC Schnitzer се отличават от другите, става ясен и при отваряне на капака на двигателя.

AC Schnitzer представя и акустично разнообразие. Вече се подготвя заден шумозаглушител за 320i, 330i и M340i с 2 изпускателни тръби, по една в дясно и ляво, в съчетание с накрайници Sport Carbon, Sport Chrome и Sport Black (4 броя), които могат да бъдат поръчани за 320i и 330i. Налични са и изпускателни тръби като чисто оптично решение.

Всеки, който обича практичността на своето превозно средство дори в спортни ситуации в завой, може да обърне внимание на спортното окачване на AC Schnitzer (за автомобили без EDC) със спортно-комфортен тунинг, включително с намаляване на просвета с около 25 мм.

AC Schnitzer BMW 3-Series

Как феновете могат да изразят различното си мислене ако не с изключителен аеродинамичен пакет? Елементи като предния спойлер, предния сплитер, страничните прагове (всички за автомобили с М аеродинамичен пакет) и задния спойлер не само гарантират специална динамика на шофиране чрез подобрена сила на натиск, но и показват, че не сте като останалите. Защитният филм на задната престилка на AC Schnitzer и надписите (400 мм, отляво и отдясно) допълват визуално аеродинамичните компоненти.

Ако имаше индекс на вниманието към автомобилите, BMW 3-Seres Touring от AC Schnitzer щеше да получи най-добри оценки. Интериорът също е изключителен след напускане на работилницата на тунинг-експертите от Аахен. Различни алуминиеви детайли в лостчетата за превключване, педалите, опората за левия крак и мястото за ключа са част от това, с което феновете на BMW просто искат да бъдат различни.

AC Schnitzer предлага и различни комплекти гуми и джанти. Класиката са AC1 лети джанти BiColor или Anthracite в размер 19 и 20 инча с гуми 225/40 R 19 или 225/35 R 20 отпред и 255 / 30 R30 отзад. Комбинациите от гуми и джанти на AC Schnitzer впечатляващо показват "разнообразието" на гамата от Аахен за това, което изпълва калниците 3-Sereis Touring.

Снимки: AC Schnitzer

Вижте още снимки в галерията:

0 от 500