IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германци направиха BMW X3 M още по-мощно

AC Schnitzer вдигна мощността до 600 к.с.

Германци направиха BMW X3 M още по-мощно

Една от най-именитите тунинг-фирми за доработка на моделите на BMW е германската AC Schnitzer. Последният проект на хората от Аахен е всъдеходът X3 M и X3 M Competition.

Фирмата вече предлага за клиентите си увеличение на мощността за X3 M Competition. Заводската мощност е 510 к.с. и 600 Нм въртящ момент. С тунинга стойностите достигат 600 к.с. и 700 Нм. За „цивилната“ версия Х3 М с 480 к.с. пакетът все още се разработва. AC Schnitzer дава гаранция от три години.

AC

За окачването се предлага пакет с пружини и намаляване на просвета с около 20 до 25 мм в сравнение със серийното .

Аеродинамичният пакет поставя акценти на важни места и включва преден сплитер, заден спойлер, вмъкнат в серийния спойлер, защитно фолио за задната престилка и надписи с името на тунинг-фирмата за лявата и дясната част на автомобила. Аеродинамичните части трябва да подобрят най-вече притискането в предната и задната част на автомобила.

В салона AC Schnitzer залага на алуминиеви аксесоари – педали с подходяща подложка за левия крак, кийхолдър и т.нар. Aluminium Cover Black Line за iDrive-контролера, както и алуминиеви лостчета зад волана.

AC

Феновете на тунинга ще оценят фирмените джанти AC1 в два цвята или антрацит с размери 8,5J x 20 с гуми 255/45 R 20 отпред и 10,0J x 20 с гуми 265/45 R 20. Който иска още по-голям размер, може да поръча 22-цолови джанти, част от гамата на фирмата.

Снимки: AC Schnitzer

Вижте още снимки в галерията:

0 от 500