IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

AC Schnitzer превръща BMW M2 в пистов звяр

Купето получава повече мощност, нова аеродинамика и регулируемо окачване

AC Schnitzer превръща BMW M2 в пистов звяр

Собствениците на BMW M2, които искат да карат автомобил, ориентиран повече към забавления на пистата или към по-динамично придвижване в ежедневието, ще се зарадват на новия тунинг пакет на германската компания AC Schnitzer. 

 AC Schnitzer превръща BMW M2 в пистов звяр

Фирмата, която е написала някои от славните страници в историята пистовите туристически автомобили на BMW, предлага нов аеродинамичен пакет, още мощност и регулируемо окачване. 

 

Промените по двигателя включват нов електронен блок, който ръководи работата на мотора, интеркулер, зает директно от състезателните версии на 3-литровия редови мотор с 6 цилиндъра и две турбини, а към това се добавя и нова ауспухова система АС. Така мощността и максималният въртящ момент на двигателя се променят сериозно – от 370 на 420 конски сили и от 500 на 580 нютонметра. 

 

За да се използва по-ефективно по-голямата мощност е налице и нов аеродинамичен пакет, изцяло от карбонови елементи – нови са сплитърът, дифузьорът, страничните прагове и спойлера за М2. Естествено, промени има и при окачването, което вече е регулируемо, клирънсът на колата е намален с по 5 мм при предни и задния мост, а М2 получава и нови джанти от леки сплави – 19 цола отпред и 20 цола отзад.

Тагове: bmw. m2 schnitzer tuning
0 от 500