IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Репортер се качи върху класически Ford и го уволниха

Служителят успя да удари и вратата на друга кола

Репортер се качи върху класически Ford и го уволниха

Репортер от телевизия в Сакраменто, Калифорния, бе уволнен след като се качи върху Ford Thunderbird по време на репортаж. Анхел Карденас се включва на живо от автосалона в Сакраменто и без каквото и да е обяснение скача върху задния капак на класическия автомобил.

След това превъзбуденият телевизионен служител отваря вратата на друг Thunderbird и удря съседната кола. Каква може да е била причината за странните му действия ще остане загадка за поколенията, при това от мащаба на въпроса кой е построил пирамидите.

Реакцията на телевизията не закъснява. Репортажът е излъчен в неделя, а в понеделник той е започва да си търси нова работа.

Автосалонът в Сакраменто включва нови и стари модели. Затова и Карденас успява да се изправи пред камерата до автомобили на различна възраст.
По време на репортажа Карденас казва: „Чувствам се като дете в сладкарница, защото собствениците не са наблизо и можеш да направиш всичко“. Очевидно това е причината той да влезе под оградителния парапет и да се качи на капака на друг Ford – този път новия Explorer.

Снимка: KMAX-TV

0 от 500