IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen оборудва T-Roc с нов дизел

2,0-литровият двигател на кросоувъра вече развива 190 к.с.

Volkswagen оборудва T-Roc с нов дизел

Германският производител Volkswagen пусна на пазар в Европа нов модификация на кросоувъра си T-Roc с дизелов двигател. Досега моделът беше достъпен с 2,0-литров дизел, развиващ 150 к.с. Същият мотор вече се предлага и в мощност 190 к.с., съобщиха от компанията.

При новата дизелова версия агрегатът се съчетава само със 7-степенна скоростна кутия DSG и система за задвижване на четирите колела (вариантът със 150 к.с. може да се комбинира и с 6-степенна механична кутия, както и да е само с предно предаване).

VW T-Roc

Цената на автомобила с новия мотор за Европа е 35 105 евро, като клиентите ще избират между два дизайнерски пакета на оборудване. Първият е Black Style, като в него влизат външни черни детайли - странични планки и корпуси на огледала, както и 18 и 19-цолови джанти. Покривът на кросоувъра също е черен.

Пакетът Beats осигурява допълнително червено осветление в интериора, както и детайли от екстериора в този цвят. Предлага се и съвременна аудиоссистема с 6 колони и субуфер. Цената на пакета Black Style е 1 235 евро, а на Beats – 720 евро.

Снимки: Volkswagen 

0 от 500
  • #6
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    То да беше само DSG-то зле с мед да ги намажеш...
  • #5
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    DSG за тея пари.... тряя си луд. Вече почнаха да слагат далеч по-добри кутии на коли в тоя диапазон.
  • #4
    4 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Само пакетът "цената не ми харесва, но ще я платя, защото конглокенцията е в пъти по-зле".
  • #3
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Цеко ( преди 4 години )
    а пакета 'измамник' още ли е включен в цената?
  • #2
    9 rate up comment 2 rate down comment
    До 1ви ( преди 4 години )
    35К евро е с 4х4 и DSG при най-високото ниво на оборудване
  • #1
    7 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    35 105 евро за тоя дрънгел, базова версия голо, като пушка и с предно е цена за хора, които не ги слуша главата. Като сложиш екстрите, 4х4, ДСГ което е задължително при 4х4 варианта, музиката и другите шукарии, като естествено си с мощният двигател, цената сигурно ще прехвърли50 000 евро. Не, че нещо, но това си е направо подигравка! Но пак ще кажа, че не е виновен този, който яде баницата... За малко повече пари си вземаш Туарег, който е класи над това или нещо друго от друга марка най-добре!