IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Range Rover Evoque получи тунинг от Lumma

Ако британският SUV ви се струва тесен, има решение за вас

Range Rover Evoque получи тунинг от Lumma

Дизайнът е една от най-важните теми за Range Rover Evoque, като това важи в пълна степен за появилата се наскоро втора генерация. Въпреки това има клиенти, за които стандартният външен вид не е достатъчен и имат нужда да правят по-различно впечатление. За тях германската тунинг-фирма вече има отговор.

Lumma CLR RE е името на виузално изцяло промененият автомобил с разширени калници, преден и заден спойлер и елементи на праговете. Широчината е нараснала с 9 сантиметра, а като опция може да бъде добавена спортна предна решетка и дори ленти на капака.

Тъй като след преработката в калниците биха подхождали по-добре по-големи гуми, Lumma предлага комплект 22-цолови джанти с гуми 285/30-22. В процес на подготовка са спортна ауспухова система и снижаване на окачването. Ще се предлагат и разширителни шайби с размер 30/40 мм отпред/отзад.

Evoque може да бъде пипнат и в салона. Алуминиеви педали, стелки, постелка за багажника и цялостно кожено оборудване са част от каталога на германците. Според Lumma могат да бъдат добавяни и различни видове декоративни лайстни.

За момента мощността на двигателя не е променяна. Серийно двигателите на Evoque са с мощност от 150 до 300 к.с.

Снимки: Lumma

Вижте повече снимки в галерията:

0 от 500