IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kahn Design доработи Evoque

Нарече го Kahn Design Vesuvius

Kahn Design доработи Evoque

Kahn Design доработи Evoque
Kahn Design се занимава с тунинговане на Range Rover от години насам и сега е готов с кит за най-новото возило на британската марка - Evoque. Тунерите са подготвили оптичен тунинг за модела, като се очаква да пуснат и доработка за двигателите, но това вероятно ще стане на по-късен етап.

Range Rover Evoque е считан за един от най-добре изглеждащите автомобили на пътя, което би трябвало да означава, че задачата на тунерите е била лесна. Те обаче твърдят, че Vesuvius е бил един от най-сложните проекти, с които някога са се захващали.

"Прекарахме хиляди часове, работейки по дизайна на колата. Придържахме се към оригиналните линии на Evoque, като вложихме сърцата и душите си в този проект, тъй като искахме да създадем уникален автомобил, който да респектира на пътя", казват тунерите.

За да постигнат целта си те интегрират нови по-агресивни брони, два семпли спойлера в задната част и джанти с размер 22-инча, които с дизайн на Kahn Design. Що се отнася до салона на колата, той е напълно преработен, чрез богато използване на алкантара, няколко вида кожа и елементи от истински карбон. 

0 от 500