IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Индийци си направиха Evoque от Tata

Промените засягат само външния вид и интериора на всъдехода

Индийци си направиха Evoque от Tata

Индийската компания BigDaddyCustoms представи своя нов и необичаен проект, като превърна всъдехода Tata Safari в машина, приближаваща се на външен вид до Range Rover Evoque.
Индийци си направиха Evoque от Tata
Получената машина бе наречена Moon Rover. Тя е с напълно различно оформление на предницата, където са поставане нови броня, решетка на радиатора и светлини. Всичко това е напълно в стила на Evoque.

Тунерите не са подминали и задната част, където са промении задната броня, светлините и тръбите на изпускателната система.

Инженерите не са се поколебали да сложат и нови джанти с гуми за оф-роуд. Променен е и салонът на автомобила, който вече е с червена кожа. Клокото до двигателя, трансимисията и ходовата част – те не са пипани от тунерите.
Индийци си направиха Evoque от Tata
Това съвсем не е първият подобен проект на BigDaddyCustoms. Наскоро индийските специалисти по тунинг превърнаха Toyota Corola във Ferarri F430. А сега си имат машина за сафари във вид на модерен кросовър.

0 от 500