IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Прокоба "разбит автомобил" преследва семейство от Англия

От 2005 г. досега 12 коли на съпрузите са тежко пострадали при катастрофи

Прокоба

Семейна двойка от Англия може да претендира, че е сред най-големите каръци на планета. Автомобилите на Мари Робъртс и Стив Песи редовно стават жертва на пътно-транспортни произшествия, като това продължава дълги години, съобщава Auto.Mail.

До момента двойката е загубила десетки хиляди паунди и цели 12 автомобила. Всичко започва през 2001 г., когато двамата се местят в нов дом. Първата "жертва" е Rover 25, който е напълно унищожен през 2005 г. След това инциденти следват един след друг, като са напълно еднакви - друг водач превишава скоростта, губи управление и се удря в колата на семейството.

Само през тази година това се случва с два автомобила - Seat Leon и Vauxhall Mokka X. Според Песи, този и съпругата му не са каръци, а вината е в разположението на дома им, тъй като почти всички катастрофи стават в близост до него. Двамата с Мари вече обмислят да се преместят и по този начин да сложат край на черната серия, в която са влезли.

Снимка: Auto Rambler

0 от 500