IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Младеж потроши коли за 500 000 паунда в Лондон

За секунди 11 луксозни автомобила се превърнаха в купчина ламарини (ВИДЕО)

Младеж потроши коли за 500 000 паунда в Лондон

Млад британец направи една от най-скъпоструващите катастрофи в последните години, като с висока скорост загуби контрол върху автомобила си на тясна улица и потроши 11 паркирани коли. Сред тях са McLaren, Porsche, Bentley и Audi.

Вестник "Дейли Телеграф" посочва, че инцидентът е станал в Челси, един от най-богатите квартали на британската столица Лондон. Видеото от камерите показва, как шофьорът на Audi Q7, което преследва едно Porsche с висока скорост, губи контрол върху кросоувъра и започва да се удря в паркираните от двете страни на улицата автомобили.

Според доклада на полицията пострадали са 11 коли, сред които McLaren, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga, Porsche 911, две Audi Q7 и още едно Porsche. Засега няма точни данни за щетите, но според предварителните оценки, те възлизат на повече от 500 хиляди паунда. Три от луксозните автомобили - McLaren, Porsche Cayenne и Bentley Bentayga, са на една собственичка.

Според очевидци, които са помогнали на шофьора да изчака линейката, в началото той твърдял, че карал толкова бързо, защото някой го гонел с друг автомобил (от видеото се вижда обаче, че това не е така). Тогава младежът си признал, че самият той преследвал друг шофьор, който преди това ударил колата му. Сега младият британец е в болница с наранявания по главата, които не са опасни за живота му.

0 от 500