IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец умишлено потроши коли за 500 000 долара

Мъжът се оплакал от липса на самочувствие

Американец умишлено потроши коли за 500 000 долара

Полицията в американския град Белвю, щата Вашингтон, съобщи за куриозно произшествие в автосалон, предлагащ само елитни автомобили. Мъж с Honda удари няколко пъти Rolls-Royce и Bentley, като нанесе щети за 500 000 долара, съобщана CNBC.

Американец умишлено потроши коли 500 000 долара

Инцидентът се е случил на 13 август вечерта, когато няколко свидетели с видяла как на паркинга на автосалона пристигна черна Honda, която започва последователно започва да удря оставените скъпи автомобили. Седящият зад волана мъж повтаря „маневрата” няколко пъти.

Пристигналата полиция задържа шофьора, който се оказва 32-годишен жител на разположения наблизо град  Сиатъл. Той обяснява своята агресия с лошо самочувствие – не бил спал няколко дни и получил пристът на паническа атака. Мъжът е арестуван и са му повдигнати няколко обвинения.

На снимките, публикувани в страницата на местната полиция в Twitter, се виждат два сериозно увредени автомобила - Bentley Continental GT Speed и Rolls-Royce Wraith. Щетите по тях не са фаталнти, но собственикът на автосалона е поискал колите да бъдат бракувани, за да прибере застраховката им.

Снимка: Twitter
 

0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Как да не мразиш ваговете, то няма 1 шофьор дето да не е брутален комплексар по пътищата с тия дизелаци и харчещи масло TSI.
  • #10
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Жълтия мълчи. Хаха
  • #9
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Щетите по тях не са фаталнти, но собственикът на автосалона е поискал колите да бъдат бракувани, за да прибере застраховката им."Ахааааа...
  • #8
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Дошка ( преди 6 години )
    ..за Хондата на кака Дошка ли говориш..
  • #7
    4 rate up comment 10 rate down comment
    112 ( преди 6 години )
    А на хондата и драскотина няма, това е здрав и надежден автомобил.
  • #6
    33 rate up comment 4 rate down comment
    Doktora ( преди 6 години )
    Вчера се нагледах на простотии по пътя..ех колко ги мразят тия Вагове..изпреварвам ФордКа,байко вътре реши да доказва нещо си..ускорява докато изпреварвам.Застигам Авенсис..едвам се влачи..като видя Ваг и виж как се събуди набързо,ама и това не му помогна..Тоз народ е яко изтрещял.
  • #5
    37 rate up comment 15 rate down comment
    e46 ( преди 6 години )
    Масово тойотаджийте/ хондаджийте страдат от липса на самочувствие и тайно се надяват на немска кола.
  • #4
    36 rate up comment 1 rate down comment
    Дошка ( преди 6 години )
    Може кака Дошка да е избягала от Дошко, отмъкнала м уе Хундата, и в пристъп на паническа атака е изпотрошила автомобилите..пристрастяването към тенджери и лигени води до трайни ментални последици. Затова тенджерите са за кухнята,автомобилите за гаража...
  • #3
    13 rate up comment 28 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "тоя пък...тука в БГ-то като нямаме самочувствие отиваме в Горубляне и си взимаме за няколко хилядарки баровско Ауди" - Той хубаво ще си вземе за няколко хилядарки, ама кой ще го научи как да си държи едната ръка в горната част на волана, а другата да е лежерно провесена през свалениопто стъкло. Положението на тялото също е важно - трябва да е леко наведено надясно към скоростния лост. Тия неща се учат с години.
  • #2
    52 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    това е дошо !!100% само той е такъв психопат и с *** !как е стигнал до щатите обаче ? как са го пропуснали ?сигурно като медицински експеримент- по някоя програма за *** !