IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец умишлено потроши коли за 500 000 долара

Мъжът се оплакал от липса на самочувствие

Американец умишлено потроши коли за 500 000 долара

Полицията в американския град Белвю, щата Вашингтон, съобщи за куриозно произшествие в автосалон, предлагащ само елитни автомобили. Мъж с Honda удари няколко пъти Rolls-Royce и Bentley, като нанесе щети за 500 000 долара, съобщана CNBC.

Американец умишлено потроши коли 500 000 долара

Инцидентът се е случил на 13 август вечерта, когато няколко свидетели с видяла как на паркинга на автосалона пристигна черна Honda, която започва последователно започва да удря оставените скъпи автомобили. Седящият зад волана мъж повтаря „маневрата” няколко пъти.

Пристигналата полиция задържа шофьора, който се оказва 32-годишен жител на разположения наблизо град  Сиатъл. Той обяснява своята агресия с лошо самочувствие – не бил спал няколко дни и получил пристът на паническа атака. Мъжът е арестуван и са му повдигнати няколко обвинения.

На снимките, публикувани в страницата на местната полиция в Twitter, се виждат два сериозно увредени автомобила - Bentley Continental GT Speed и Rolls-Royce Wraith. Щетите по тях не са фаталнти, но собственикът на автосалона е поискал колите да бъдат бракувани, за да прибере застраховката им.

Снимка: Twitter
 

0 от 500
  • #1
    28 rate up comment 34 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    тоя пък...тука в БГ-то като нямаме самочувствие отиваме в Горубляне и си взимаме за няколко хилядарки баровско Ауди, което Италиянците си мислят че вече са бракували. Вследствие прилива на самочувствие е невероятен, всички мишки с НЕнемски НЕпремиум коли ни завиждат и ни правят път. да беше си взел един Немски премиум ноффнос тоя кво е тръгнал да чупи баровските коли