IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хибридната версия на новия VW Golf също не се крие

Тази модификация ще получи увеличена мощност и по-голям пробег само на ток

Хибридната версия на новия VW Golf също не се крие

Първи снимки на хибридната версия на новото поколение на Volkswagen Golf бяха публикувани от изданието Motor1. На тях автомобилът е без никакъв камуфлаж, което потвърждава твърденията, че премиерата му ще се състои до края на годината.

Ако се съди по фотографиите, новият VW Golf ще се отличава по уголемения релефен капак, напълно новата оптика, обединена с тясна решетка на радиатора, както и по по-ниската линия на покрива. Освен това, на автомобила може да се види и новото лого на компанията, което беше представено на автосалона във Франкфурт.

VW Golf GTE

Промени има и в салона, където броят на механичните бутони и превключватели е сведен до минимум. Повечето функции на автомобила се управляват от голям тъч-скрийн, обединен визуално с изцяло цифров приборен панел. Мултимедията може да се обновява от разстояние.

Засега техническите характеристики на новия Golf остава тайна. Очаква се, моделът да получи ново поколение 1,5-литров бензинови турбомотори, както и дизел с обем 1,5 литра, който да замени сегашния 1,6-литров двигател. Хибридната версия GTE ще се зарежда от електропреносната мрежа, като ще получи увеличена мощност и по-голяма пробег само на ток. Догодина ще бъде показана и спортна модификация GTI с 250 к.с.

VW Golf GTE

В основата на осмата генерация на VW Golf е модернизираната платформа MQB, благодарение на която, в зависимост от модификацията, автомобилът ще бъде с 35-70 кг. по-лек. При това обемът набагажника ще бъде увеличен до 400 литра.

Снимки: Motor1

 

0 от 500