IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият VW Golf - първа официална снимка

Бестселърът на марката излезе на последни тестове преди премиерата си

Новият VW Golf - първа официална снимка

Компанията Volkswagen анонсира скорошния дебют на най-популярния си модел, с който ще стартира нова ера. С осмото поколение на Golf в гамата на марката ще настъпи "ерата на електрифицирано движение, цифровия интериор, автономното движение и допълнителни сервизи и услуги".

Подробности се очакват съвсем скоро, но се знае, че новият Golf кара последните тестове преди официалната си премиера, която ще бъде много тържествена. Прототипът на автомобила, показан от Volkswagen, е с доста интересен камуфлаж, въпреки че това не е много уместен термин, тъй като няма почти нищо скрито от колата.

Очевидно е, че във Volkswagen отново предпочитат еволюцията пред революцията и никакви сензации около дизайна на модела не се предвиждат. Въпреки това, главният дизайнер на марката Клаус Бишоф обяви, че това ще бъде "автомобил, от който не можеш да откъснеш поглед".

Известно е още, че именно при новия Golf и при електрическия му събрат VW ID.3 ще дебютира новото лого на германската марка. Овен това, се предвиждат и сериозни промени в интериора на автомобила, като основната е пълния отказ от физически бутони и превключватели. Управлението на повечето функции ще става от екрана на мултимедийната система.

Новият VW Golf ще дебютира през октомври, след като компанията се отказа да го покаже на автосалона във Франкфурт следващия месец. Там ще видим електрическия ID.3.

Снимка: Volkswagen


 

0 от 500
  • #11
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Кой бе, я ли ( преди 4 години )
    В Перник подготвят регистрационни номера и черна боя за премиерата
  • #10
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Каква официална снимка? Това е папарашка снимка на някой тестов автомобил. Официална снимка ще имате след представянето на автомобила.
  • #9
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Нали друго си е от хечбек да стане седан и после като не върви пак обратно към хечбек.За Корола говоря нали се сещате.
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Niakoi ( преди 4 години )
    Туй недоразумение си е чист ford focus 2
  • #7
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Жираф ( преди 4 години )
    Брей каква зебра!!!
  • #6
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Аз съм на кон ( преди 4 години )
    Тези защо всяка година изкарват нов модел Голф!?.....утре, като събудят и като видят какво са сътворили и адеее.... прави нов модел!
  • #5
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Докато има балами, които лапат по екраните, производителите ще ги слагат - за тях така е по-евтино така или иначе. След 10-на години, когато повечето хора са покарали поне по един такъв осакатен автомобил, ще започнем да се връщаме. Или пък не, защото хората ще започнат да го приемат за норма и ще са свикнали. Човек свиква с хубавото, но свиква и с лошото.
  • #4
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    "пълния отказ от физически бутони" - това го пиша към минусите на новият интериорен дизайн. Иначе очаквам да има подобрения.
  • #3
    23 rate up comment 4 rate down comment
    110 ( преди 4 години )
    По всичко личи, че ни предстои поредния вълнуващ дизайн, ако може само да им пишат и кое поколение е на задния капак, за да може все пак да знаем кога да сме удивени от най-новото.
  • #2
    22 rate up comment 4 rate down comment
    Volk_bez_Volkswagen ( преди 4 години )
    Новия Голф като стария Голф, хаха!Има ли изненадани?Вари го, печи го - пак си е тиква.