IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата емблема на Volkswagen дебютира на ID 3 и Golf VIII

Компанията уволни 204 души от персонала си за груби нарушения

Новата емблема на Volkswagen дебютира на ID 3 и Golf VIII

Компанията Volkswagen се готви за представи променено си лого, като това ще стане на 10 септември по време на автосалона във Франкфурт. Първите модели с новата емблема ще бъдат електрическият хечбек ID 3 и осмата генерация на Golf.

Основната разлика при логото е, че буквата W вече не е триизмерна, а плоска, която я прави да изглежда по-минималистична. Освен това, компанията смята да използва три цвята на емблемата - син, бял и червен, в зависимост от автомобила.

VW емблема
Старата емблема е вляво, а новата - вдясно. Разликата е трудно забележима.

От Volkswagen обявиха, че промяната на емблемата, която е първа от 2000 г. насам, "отразява връзката на марката с младежта, цифровизацията и съвремието". Според медиите в Германия, причината за смяната е опитът на компанията да се разграничи от дизеловия скандал, който забърка през 2015 г.

В същото време от VW Group обявиха, че от началото на годината са уволнени 204 души от персонала на компанията. Причината е нарушаване на правилата - основно неспазване на работното време, а също така кражби, употреба на наркотици и алкохол, както и дискриминация.

VW емблема

Тези действия трябва да послужат като предупреждение за близо 650 000 служители в концерна, като целта им е да покаже VW Group в по-добра светлина след скандалите с манипулираните дизелови двигатели. Близо 1000 работници вече са получили официални предупреждения и ще бъдат уволнение при следващо провинение.

Снимки: Volkswagen

0 от 500
  • #10
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Хе хе хе! ( преди 4 години )
    факта за тва толко протестира - напрао е обгазен от тея VW-та!напиня рендето ама се откъм ауспуха ги гледа! )))))))))))))))))
  • #9
    6 rate up comment 7 rate down comment
    абе ( преди 4 години )
    Факт е виждал само задната емблема на VW. Завалията никога не е изпреварвал VW а само им диша праха. Затова и толкова им е набрал!
  • #8
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 4 години )
    лепенка или не поне не е минджа като рено - емблема и "кола"!
  • #7
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    пет литра V10 не трови въздухаароматизира го
  • #6
    13 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Със стари к*ви, нов б*рдак не се прави! Разбирай със старите им таралясници каквито и емблеми да лепят е все тая. Таралясниците си остават такива. ФАКТ!
  • #5
    10 rate up comment 4 rate down comment
    теслЪ ( преди 4 години )
    Нова емблема , но колите осават същия боооклук!
  • #4
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Дошо ( преди 4 години )
    Най-добре да я продават като лепенка, та кой го е срам да си я отлепва и в коша за ***! ахахахах
  • #3
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ама тя като старата бе! Пипнали малко тук и там и я представят за нова, а си е все старата лъжлива марка с нова емблема. Вместо да се мъчат да измислят нови емблеми, които ще им ги правят китайците да вземат да се хванат в ръце и да направят един свестен автомобил, че от Гоуф 2 насам такъв нямат. Всичкото им е от зле по-зле и става още по-зле. Щом вече придворното списание АудиБилд пише крайно критични статии смятайте, еч положението е още по-зле отколкото го представят.
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #1 - това че си необразован не е добре, но държиш и да го показваш... Нормите за емисии се покриват от средните стойности за всички коли на марката. Например ако има една продадена елетричка с 0 г/км и една мощна кола с двг примерно 250 г/км средно 125г/км.
  • #1
    14 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Немски мурафети за пред хората.Тия имат огромни печалби как ли ги правят.Изтровиха въздуха 5 литра v10 или нещо от сорта как покрива нормите.Така и ще бъде на никой не му пука обаче.