IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И Seat се засили към електромобилите

Компанията обещава шест модела на ток в близките две години, първият идва още след седмица

Seat планира шест изцяло или полуелектрически модела до 2021, обявиха официално от испанската компания под шапката на Volkswagen.

Началото догодина ще постави Tarraco във версията плъг-ин хибрид. Серийно той е в ниво на оборудване FR. Задвижването е поверено на 1,4-литрово бензиново турбо със 150 к.с. и електромотор със 115 к.с. Системната мощност е 245 к.с. Максималният въртящ момент е 400 нютонметра, което позволява ускорение от 0 до 100 за 7,4 секунди.


Seat Tarraco хибрид


Литиево-йонният акумулатор е с капацитет 13 киловатчаса, което позволява изминаване на 50 километра само с електричество. Хибридната система не е нова и вече е позната от VW Passat GTE. Не е ясно какво време ще отнема зареждането на акумулатора.

Подходящи за FR са и 19-цоловите джанти, широките калници и задният спойлер. Като опция ще се предлагат и 20-цолови. Също като опция ще се предлагат асистент за ремарке, който ще улеснява маневрирането, както и статично отопление.

Seat Tarraco хибрид


Официално автомобилът все още е наричан showcar, но дебютът през септември на автосалона във Франкфурт (12-22 септември) предвещава скорошно серийно производство.

Освен Tarraco FR plug-in hybrid се очакват още пет електрически или хибридни автомобила. Досега единственият електрифициран модел на марката бе Mii.


 

 

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    и как точно са неудачници? би ли ни просветлил?
  • #3
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Оле, майко!:Видяла жабата, че подковават коня ..... Тази фирма винаги ме рсзсмива, упорити неудачници.
  • #2
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Много им пуши дизела затова се засилиха :)
  • #1
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Бреййй, тея от ВАГ много се засилиха нещо! Направо да им се чуди човек. Ама и между другото продължават дизелите да си ги правят и да пущат статии как видите ли били чисти и икономични. Всичко при тея е лъжа и измама! Нито нафтовите печки са им, като света, а още по-малко електричките!