IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Seat показа обновения Leon Cupra R ST

Спортното комби развива 296 коня

Seat показа обновения Leon Cupra R ST

Испанският производител Seat показа обновената версия на модела Leon Cupra R ST. Модернизираната версия на спортното комби, създадено с помощта на новата спортна марка Cupra, е претърпяла промени както в техническо отношение, така и по дизайна.


Моделът е запазил 2.0-литровия, 4-цилиндров турбодвигател, като мощността му е нараснала до 296 к.с. и 400 Нм. Това позволява максимална скорост от 250 км/ч и ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.9 секунди. Спирачната сила е поверена на апарати Brembo с диаметър 340 мм на предните дискове и 310 мм на задните. Налична е и система за задвижване на четирите колела, както и седемстепенна роботизирана скоростна кутия.


Seat показа обновеният Leon Cupra R ST

Отвън обновеното комби е оборудвано с преден сплитер от въглеродни влакна, снижени странични престилки, заден спойлер, добавени въздухопроводи и нова изпускателна система с 4 ауспуха. 19-инчовите джанти могат да бъдат поръчани в 4 различни цвята- Magnetic Tech, Midnight Black, Nevada White или Blackness Gray. 

Интериорът също е претърпял промени, като тук те са светещите странични прагове при отваряне на вратите, предни спортни седалки, тапицерия от алкантара и карбонови панели на вратите. В оборудването е включена и инфотеймънт система, камера за заден ход, безключов достъп и гнездо за свързване със смартфон.

Seat показа обновеният Leon Cupra R ST
Не е ясно каква ще е стартовата цена на новия Cupra R ST, но се очаква тя да бъде обявена скоро. Очаква се продажбите на модела да стартират още този месец. 

0 от 500
  • #9
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Хубава си е колата, ама много наклонена отзад бре! Като тръгна да товаря прасетата ще получа ишиас :D
  • #8
    3 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Каквато и емблема да му сложат, си остава третокласна стока. Като гледам колко леона се тътрузят по пътищата, мъка, мъка! Трудно се печелят клиенти с ниско качество и високи цени. Те фолксвагените са посредствени, а това е по-лош фолксваген. Нормално е да има малко продажби.
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Bobo Seat Plovdiv ( преди 5 години )
    Е това си е нотмалната купра ,която може да СВ поръча и в момента. До година ще излезне новия Леон( нов фейс,окачване ,интериор) Емблема на капака. Имахме възможност да го видим на конеференцията на Сеат в Берлин. Взеха ни телефоните обаче и не можеше да се снима!
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Es ( преди 5 години )
    Лошия имидж на СЕАТ е остатък от фиат-миналото им! Иначе специално за БГ-то лошия имидж се създава от птеродактилите в т.нар. "представителство" на бул. Вапцаров! Като че ли на теа им се плаща да НЕ продават коли!
  • #5
    12 rate up comment 2 rate down comment
    de ( преди 5 години )
    последните трима май не сте виждали или возили в по-нов леон. Лошия имидж е в дървените глави на бг "майсторите" и на хората които не желаят да се информират, цената като за такъв автомобил е супер ниска - една от най-ниските изобщо (около 58000), за друсането - има 4 режима на окачването - да единият друса понеже е супер спортен - другите, особено comfort возят по-меко от много други коли. Но какво пък ви просветлявам - продължавайте с песента че е е ръждива еднодневка.. :D .
  • #4
    7 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Как ще друса това нещо, неми се мисли!
  • #3
    5 rate up comment 21 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Много се напъват Сеат, но още не могат да променят лошия имидж на марката, ръждиви еднодневки.
  • #2
    5 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Евтина, друг път! Това ще е поне 70 бона базата, за сеат,...!!! Не, благодаря! За това нямат продажби.
  • #1
    18 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    красива, бърза и евтина (ако се запазят цените от предната купра ST). Какво ти трябва повече?