IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

el-Born е първият електромобил на Seat

Моделът ще предложи мощност от 204 к.с. и пробег от 420 км

el-Born е първият електромобил на Seat

Снимки на първия електромобил на Seat - хечбека el-Born, бяха публикувани в интернет. Той всъщност ще представлява вариация на модела Volkswagen I.D., като прави впечатление с агресивния си дизайн.

Електромобилът е позициониран като предсериен прототип и затова е оборудван със стандартни външни огледала. Машината донякъде прилича на Tesla Model 3, както и на показания само преди дни хибриден кросоувър Cupra Formentor. Все пак, трябва да уточни, че някои елементи от екстериора може и да отпаднат при серийния вариант.

Seat el-Born

Салонът на Seat el-Born до голяма степен е подобен на този на Formentor. Те имат общи архитектура, екран на мултимедийната система и волан. Някои детайли са с различна форма или разположение. Не е изключено, серийната версия да изглежда по същия начин отвътре.

Seat el-Born

В основата на електромобила на Seat е модулната платформа MEB, която концернът Volkswagen ще използва за всички електрически модели от серията серии I.D. Пробегът с едно зареждане на el-Born е 420 км, като задвижването става с електромотор с 204 к.с., захранват от батерии с капацитет 62 кВт/ч.

Снимки: Seat

0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Уфффф, тези нещастници не фалираха ли?
  • #6
    2 rate up comment 4 rate down comment
    `112 ( преди 5 години )
    Като гледам до сега какъв "успех" имат немците не случайно се изказват само в бъдеще време...
  • #5
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Ахаха какеи германофилски кре.ени!
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Човека ( преди 5 години )
    След 10-15г. Ще ти лети главата.
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Супер ( преди 5 години )
    Изглежда добре, малко е ниска и няма да е подходяща за пътищата в BG. Ще се купува генератор Хонда за дозареждане, докато се сетят за станции у нас, може и да се пусне един кабел от блока. ;-)
  • #2
    5 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    След 10-15 години колите ще летят а пътищата ще бъдат преправени на зелени площи и тучни паркове а в Немцистан и села като Дуисбург все още ще се карат дизелови барутници и ще се възхвалява Мерцедес 190 о сашка васева от българските ро.ми с немско гражданство имащи самочувствието на "европейци".А немската преса ще бълва статии възхваляващи немската "прецизност" при излизането на 1167-мото поколение Голф тди
  • #1
    0 rate up comment 10 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Ще!Бъдеще неуточнено време това е немската автоиндустриика нефела и изостанала.