IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В какво състояние е Tesla Model S след 200 000 км

Пневматичното окачване е сдало багажа, има и доста други проблеми (ВИДЕО)

В какво състояние е Tesla Model S след 200 000 км

Търсенето на употребяван автомобил от САЩ не може да се нарече проста дейност, но някои определено намират удоволствие в това. Така например, много украинци, а и българи, по този начин планират да спестят при покупката на кола, дори са съгласни да я ремонтират след претърпяно от нея ПТП. Доста отчаян вариант. Ами ако попаднете на екземпляр, който смятате, че е истинско съкровище? Дали всъщност обаче това е точно така?

Tesla Model S

Като тази Tesla Model S. Доста добра находка, но с някои забележки. Основната е пробегът. Въпросният електромобил се приближава до 200 000 изминати километри. За това време 90-киловатовата батерия със сигурност е деградирала, освен това бяха открити няколко повреди. От електромотора при този пробег няма никакви оплаквания. В останалото това си е същата кола, която се състои от голям брой сложни механизми. Това означава, че не всички работят.

Tesla Model S

Например, пневматичното окачване вече е излязло от строя - това е още едно напомняне, че на пазара на употребявани автомобили трябва да търсите възможно най-простите комплектации, колкото се може без допълнителни опции. Тъй като в бъдеще капризната техника със сигурност ще напомня за себе си и ще ви не наложи да се бръкнете за скъпи ремонти.

Tesla Model S

Същото важи и за модните фирмени дръжки на вратите, една от които не работи. Поне този артикулът е евтин. Освен това за активната експлоатация на въпросната Tesla Model S говорят елементите на естествено износване като волана, педалите и тапицерията.

 

0 от 500