IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновената Tesla Model S с пробег от 650 км

Интериорът ще бъде изработен в стила на Model 3

Обновената Tesla Model S с пробег от 650 км

Tesla възнамерява значително да модернизира електрическия автомобил Model S, който се произвежда от 2012 г. Досега моделът не е претърпял сериозни промени в този период, като се изключат няколкото малки ъпгрейда.

Няколко бивши и настоящи служители на завода на американската компания във Фримонт, Калифорния, издадоха информация пред тв канала CNBC, че заедно с пускането в производство на новия кросоувър Model Y, ще бъде показана и актуализираната версия на Модел S.

Очаква се обновената Tesla Model S 2020 да се появи на пазара през септември. Електрическият автомобил ще получи нов интериор, изработен в стила на Model  3, т.е. цифровият приборен панел ще се премести на централния екран на мултимедийната система. Новият дисплей ще може да се върти, като се позиционира както вертикално, така и хоризонтално.

Tesla Model 3 - интериор

Промените в производителността са по-загадъчни, но вероятно Model S ще получи актуализирана батерия, която ще увеличи пробега до 400 мили (644 км). Това е впечатляващо разстояние за електромобил, но е само с 30 мили (48 км) повече от сегашната версия Long Range. За промените в дизайна на обновения бестселър на Tesla инсайдърите не са успели да извлекат никаква информация.

Снимки: Tesla

0 от 500
  • #9
    8 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #7 тва че ние не може да си позволим Тесла, щот сме бедна държава и нямаме инфраструктура за ел коли, не означава, че и САЩ, Германия, Швеция, Финландия нямат. Там да си купиш каквато и да е кола от този ценови диапазон не е кой знае какво, така че не ми философствай много, а просто виж какво ще се случи следващите 10 години. Прав си обаче, че не са още на ниво за нормално ползване. НО и за това има време.... просто гледай какво ще се случи
  • #8
    1 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Да,но градският пазар,защото за да мине тези 600 км. без да спира трябва да кара с 80 км/ч.,защо то иначе на магистрала с позволените 130-140 км/ч след 50 км. се включва аварийният режим и автоматично сваля на 80 км/ч. Т а с две думи това е само за града и около него 50-60 км.
  • #7
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #3 колко човека могат да си позволят Тесла с пробег 650км.? хм? Завладява тя... определени кръгове хора с възможности - и до там. Фактите са че ОЩЕ не са на ниво за нормално ползване тези коли. Бъдещето.. ще видим. Може да са Тесла S, може и друго да е...
  • #6
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    опция дистанциоонно палене ще има ли или е стандартно оборудвана за един приател питам
  • #5
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Бай Оня ( преди 4 години )
    Някак си всички са във статията с Рекорда На Фауве на Ринга!!!Пусто и празно тук като в Салона на всяка Тесла хахахахах
  • #4
    3 rate up comment 17 rate down comment
    Кравари ( преди 4 години )
    Нахални не са ли краварите фейслифт на модел на 7 години нищо нищо още малко и ще гризнете това което ви се полага скоро ще отмине вашето време ............евтини пластмаски
  • #3
    13 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тесла завладява пазара и вие нищо не можете да направите по въпроса. Това е бъдещето. Всичките нафтаджии и бензинджии да мълчат и да приемат фактите.
  • #2
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 4 години )
    Без линкове.
  • #1
    6 rate up comment 5 rate down comment
    zord ( преди 4 години )
    леко полеко ще станат на коли въгонетките... браво!!!