IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 луксозни седана, които са по-евтини от нова Dacia

С тези автомобили ще изглеждате като милионер в очите на хората, но дали си заслужава?

Разполагате със сума от около 10 000 евро (20 000 лева) и се готвите да ги инвестирате в автомобил. Предложенията на пазара за чисто нова кола не са кой знае колко, като за тези пари (и малко отгоре) можете да си купите базова версия на няколко модела. В същото време, ако не се притеснявате от автомобили на възраст, то ето ви няколко варианта с доста луксозно оборудване.

Тук отново излиза на преден план въпросът "Нов евтин автомобил или стар премиум?". И нещата вече опират до това - колко пари е готов да извади човек за поддръжка. Ако тя не ви плаши, спокойно можете да заповядате в света на престижните автомобили, с които ще изглеждате като милионер в очите на хората.


7 луксозни автомобила на цената на Dacia (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    32 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Силно съм ЗА карането на нови коли. И Дачия не е лоша кола за парите си. Но ако имаш само 20-тина хил лв в джоба по-добре огледай и какво можеш да намериш под 5 години карано в БГ с доказана история и до около 100к км. И тогава преценяй кое ти е по-добре.
  • #4
    32 rate up comment 5 rate down comment
    Men ( преди 4 години )
    Трябва да си отровенно *** за да изтърсиш 20 бона за таралясник на 10 години в незнайно състояние несъответващ на нито един еко стандарт. Не случайно се продават, защото преглед това нещо няма как да мине без да му се смени катализатора + още един куп скъпи ремонти. Това разбира се само ако искаш безопасен автомобил. АКо си като 90% от *** взимаш полуизгнил премиум с 5л двигател и си най-големия.
  • #3
    51 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Българина гледа само покупна цена. И ако има 10к в джоба купува кола за 9500. А после ама 19ките са скъпи от къде пари за 2 комплекта хубави гуми. Хубаво обслужване?! Той предния каза, че я е обслужил. Майстора като каже трябва да се смени това и това и се започва ама спешно ли е, ама може ли с употребявана част. А това са коли на толкова километри и години, че само блока не е консуматив (може би). А дори парите за гориво макар и дизел са осезаемо повече от на въпросната Дачия.
  • #2
    40 rate up comment 3 rate down comment
    234t5g ( преди 4 години )
    Не знам. Да удариш на масата 20 хил. лева за машина, която е на 10 години не ми звучи много рационално. Едва ли някой би си купил 10 годишен хладилник или пералня например. Знам, че колите са по-особена категория машини, но все пак. Аз вече чай минавам на чисто консуматорския подход - купувам си нещо, което без притеснения мога да бракувам още утре ако се наложи и няма да "рева пред Балканстар".
  • #1
    53 rate up comment 2 rate down comment
    444 ( преди 4 години )
    Тичична статия за българите. Нов внос палиш и караш.