IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 луксозни седана, които са по-евтини от нова Dacia

С тези автомобили ще изглеждате като милионер в очите на хората, но дали си заслужава?

Разполагате със сума от около 10 000 евро (20 000 лева) и се готвите да ги инвестирате в автомобил. Предложенията на пазара за чисто нова кола не са кой знае колко, като за тези пари (и малко отгоре) можете да си купите базова версия на няколко модела. В същото време, ако не се притеснявате от автомобили на възраст, то ето ви няколко варианта с доста луксозно оборудване.

Тук отново излиза на преден план въпросът "Нов евтин автомобил или стар премиум?". И нещата вече опират до това - колко пари е готов да извади човек за поддръжка. Ако тя не ви плаши, спокойно можете да заповядате в света на престижните автомобили, с които ще изглеждате като милионер в очите на хората.


7 луксозни автомобила на цената на Dacia (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #15
    28 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Зависи коя от изброените ще избереш - Лексуса със сигурност ще е много по- надежден от нова Дачия, въпросът е, че съпътстващите му разходи ще са повече (данъци,каско,гориво).. Та нека всеки да си преценява според бюджета
  • #14
    35 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Като човек който разбира, тези коли обикновено като им дойдат ремонти които излизат колкото половината кола като цена ги пускат на местните балъци които се залъгват по цената и им слагат веднага газова.
  • #13
    32 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Вчера гледах Партнер пътнически с клима, темпомат, ел пакет и всички базови функции за да не страда семейството. 1.6дизел на 20 хил.км. от официалния дилър в гаранция за точно 20 хил.лева. тригодишна кола. Ако не си комплексар това ти покрива всички нужди - деца, куфари, мебели, зимнина - за всичко има място. Здрава ходова част и икономичен дизел който поне още 100 хил.км. би следвало да работи без проблеми.
  • #12
    31 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Купи си А8 за тея пари и после страдай с по още толкова на година...
  • #11
    18 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Основния проблем на чисто новите евтини автомобилчета / според мен рабира се/ е, че като изкарат гаранцията и е за утилизация.
  • #10
    21 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Имал си късмет. Аз съм бил свидетел на ЕС-ка W220-ка която почти всеки месец оставя около 1000лв в Балкан Стар. Основно заради въздушното окачване. но и не малко други. Иначе отделно предвид, че почти всички са нафта като смениш турбо, дюзи и съединител и някой компютър и надхвърли тази сума доста лесно.
  • #9
    23 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Трудно е да се добереш до качествен автомобил в БГ купен нов тук и каран от частно лице до 100К км без удари или сериозни ремонти. Тази година смених кола среден клас за джип и въпросната кола изобщо не стигна до пазара. Веднага я купи човек от дилърството.
  • #8
    31 rate up comment 2 rate down comment
    ogalb ( преди 4 години )
    Парите за сервиз са брутални, казвам го на база години опит на топ изпълнения на две от колите по-горе. Моля да не се правят аналогии с нови Дачии, но да се има предвид, че сервиза може да излезе дори 10-20к лева в лоша година. А кефа да караш 2 тона, топ лимузина с 300-500 коня може да го отречеш, само ако не си пробвал!
  • #7
    28 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тия коли не са за покупка, но и нова дачия не е. имам бизнес и пътувам доста, карал съм всякакви коли. Ниския клас за постоянно пътуване не става, шумни са при яко каране харчат, не са удобни изморяват. Най добре е кола в класа на 5-серия Е-класа. За 25к взимаш прилична такава за още 5к и оправяш всичко необходимо и имаш кола, комфортна, бърза и с още ресурс. А пък ново Рено каптюр жената си върти и и е ОК, но прави по 10к на година.
  • #6
    8 rate up comment 18 rate down comment
    Брандо ( преди 4 години )
    От всички Мерцедес е за предпочитане, но не и с този волан и жълти фарове !