IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 луксозни седана, които са по-евтини от нова Dacia

С тези автомобили ще изглеждате като милионер в очите на хората, но дали си заслужава?

Разполагате със сума от около 10 000 евро (20 000 лева) и се готвите да ги инвестирате в автомобил. Предложенията на пазара за чисто нова кола не са кой знае колко, като за тези пари (и малко отгоре) можете да си купите базова версия на няколко модела. В същото време, ако не се притеснявате от автомобили на възраст, то ето ви няколко варианта с доста луксозно оборудване.

Тук отново излиза на преден план въпросът "Нов евтин автомобил или стар премиум?". И нещата вече опират до това - колко пари е готов да извади човек за поддръжка. Ако тя не ви плаши, спокойно можете да заповядате в света на престижните автомобили, с които ще изглеждате като милионер в очите на хората.


7 луксозни автомобила на цената на Dacia (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #35
    9 rate up comment 14 rate down comment
    Глупост ( преди 4 години )
    Дачията я ползвам за глокник на кокошките.
  • #34
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Добре ( преди 4 години )
    Аиде беей нарани свиньете у кочинята шафьора.
  • #33
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Шаро ( преди 4 години )
    Тия където се потите от 500 км. И ви болят главите после трябва да разберете , че хапчетата се пият редовно , а колата трябва да е дълго време на гараж у двора. ШЕФИОРИИИ!
  • #32
    20 rate up comment 7 rate down comment
    Митко митков ( преди 4 години )
    Тази статия насърчава да купувате *** ,стари дараци .
  • #31
    26 rate up comment 17 rate down comment
    пропов ( преди 4 години )
    Едно ще ви кажа:Кефа няма цена. Ако за някой скръндзляк са важни експлоатацинните разходи, да си кара велосипед най добре. Има хора, за който колата е източник на наслада, гордост и е като член на семейството. И да, въпросите са 2. Искаш ли хубава кола и можеш ли да си я позволиш. Но потдържането на стара кола в БГ е доста евтино, така че - можеш. Освен това, ако тия обяви са от Европата, километрите са реални. Лимузините не ги карат всеки ден, а е много е рисковано да се лъже с км.
  • #30
    21 rate up comment 1 rate down comment
    Venio ( преди 4 години )
    В момента карам служебен партнер който, е на 130 хиляди.Личната ми кола е зафира, еми да ви кажа партнера ме мори повече на дълъг път.
  • #29
    17 rate up comment 1 rate down comment
    jeta2208 ( преди 4 години )
    Тя още мирише на новичко на тия километри хи хи хи
  • #28
    59 rate up comment 21 rate down comment
    Ох божеее ( преди 4 години )
    дай на българския селянин да си изтипоса лимузината "чисто нов внос" "палиш и караш" пред панелката на "неговото място" и а някой е посмял да му паркира на мястото реже гуми... нищо че ние с новите дачии го *** и на градски стартчета и на магистрално. Важното е да се довлече до барутника си с походка "ти н'айш ли кой съм аз" , да го припали с *** газ, щото иначе не пали, да одими квартала още със запалването, и ако може и да тръгне, да врътне две кръстовища и да се паркира пак там!
  • #27
    36 rate up comment 5 rate down comment
    Мооро ( преди 4 години )
    Имам и Дачия Логан 1.5 68 кс минали сме 300 х с ремонти на ходова част и дюзи става за патуване на къси разстояния със скорост до 90 км. При 140 харчи над 7 и след два часа на магистралата си като болен от грип да надеждна е като собствената жена върши работа но няма емоция. Имам и ситроен С5 3.0 на газчица често е в сервиза все нещо не е ок но можеш да пътуваш цял ден (София до Варна и обратно) с удоволствие и усмивка и разхода е подобен на дачията 12 газ. Всеки има мнение според използването
  • #26
    40 rate up comment 4 rate down comment
    Гошо ( преди 4 години )
    Тези километри този клас автомобили ги правят първата година. Останалите 9 години в гараж ли са стояли?