IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

95 000 евро за ексклузивен Ford Mustang

Wolf Racing направи лимитирана серия One of 7 по случай 40-ата си годишнина

95 000 евро за ексклузивен Ford Mustang

Световно известното немско тунинг студио Wolf Racing се подготвя да отбележи своя 40-годишен юбилей. В чест на това събитие те решиха да направят лимитирана серия на Ford Mustang, наречена One of 7.

За база германците са взели 5-литровия Mustang GT с V-образен двигател и са монтирали механичен компресор Edelbrock. По този начин мощността на и без това бързия GT е увеличена до впечатляващите 735 к.с.

За качествено предаване на големия въртящ момент от 880 Нм на клиентите се предлага да избират между две трансмисии: 6-степенна ръчна или 9-степенна автоматична. Въпреки факта, че Wolf Racing няма голям опит в работата с автомобили на Ford, студиото успя да ускори автомобила от място до 100 км/ч за 4 сек.

Промените засегнаха и окачването. Монтиран е регулируем пакет, който намалява просвета с 30 мм и идеално поема 21-дисковите джанти с гуми Michelin pilot sport в колесните арки.

В интериора се забелязват спортните седалки с бродирано лого на студиото на облегалките за глава и спортен волан с емблемата One of 7. Всеки от 7-те екземпляра, налични за продажба, струва около 95 хиляди евро.

Още снимки - в галерията по-горе


 

0 от 500