IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

73 995 долара за новия Mustang Shelby GT500

Опционален спортен пакет излиза 18 500 на пазара в САЩ

73 995 долара за новия Mustang Shelby GT500

Ford продължава да разкрива подробности за новото поколение на Mustang Shelby GT500. Всъщност, този процес продължи доста дълго време: например, за да разберат мощността на автомобила, на феновете на марката им се наложи да чакат половин година. Сега пък стана ясна и цената на му.

В САЩ базовата цена на Ford Mustang Shelby GT500 от моделната 2020 г. ще бъде 70 300 долара. Тази информация, която се появи в интернет, вече е потвърдена от представители на автомобилния производител. Подобна ценова политика ще позволи на модела да намери своето място до основните си конкуренти, докато дилърите на марката не определят надценките за препоръчителната цена на дребно. С данъците минималната цена на автомобила ще се увеличи с няколко хиляди долара - поне до73 995.

Ford Mustang Shelby GT500

Разбира се, тези, които искат, могат да избират и от богатото допълнително оборудване на модела. Така например, спортен пакет, наречен Carbon Fiber Track Package, който включва въглеродни джанти и аеродинамични подобрения, струва 18 500. От друга страна, за пакет услуги за преоборудване на средно ниво ще се плаща около хиляда долара. Черният покрив е оценен на 695 долара, а предният капак от въглеродни влакна - хиляда.

Снимки: Ford

0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Ram ( преди 4 години )
    Моето лично мнение е че 2013/14 модела по добре изглежда на външен вид но 2020 модела пак е добре
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    lordlosh ( преди 4 години )
    Като цяло харесвам Форд, ама цените им за допълнителни екстри и нива на оборудване са без конглокенция, ама отзад напред.37 хил. лева(ще си купиш още 1 кола) за спортен пакет, който видиш ли включва джанти и аеродинамични подобрения ... Не повече мощност, не нещо наистина специално, което би очаквал всеки и дори за 5-10к. отгоре ...Уникални както винаги.
  • #1
    3 rate up comment 9 rate down comment
    хамериканцету .. ( преди 4 години )
    вместо да пробутват черни покриви да земат да открият топлата вода с 4Х4 и автомата при спортните коли!