IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mustang Shelby GT500 получава над 700 коня мощност (ВИДЕО)

Обновеният модел ще бъде оборудван с 5,2-литров V8 с механичен компресор

Mustang Shelby GT500 получава над 700 коня мощност (ВИДЕО)

Точните характеристики на обновения Ford Mustang Shelby GT500 засега остават в тайна, но американската компания не се колебае да покаже модела на потенциални купувачи на събития като Ford Nationals 2019 в Пенсилвания (САЩ). Говорител на компанията твърди, че моделът ще получи 5,2-литров V8 с механичен компресор, развиващ "повече от 700 конски сили".

Mustang Shelby GT500

Според инсайдъри, инженерите на американския автомобилен производител продължават да усъвършенстват двигателя и да търсят начини за подобряване на неговата работа. Това би обяснило защо Ford все още не предлага официални, окончателни данни за количеството мощност и въртящия момент на актуализирания модел.

Mustang Shelby GT500

Показаният на видеото Mustang Shelby GT500 е с базово оборудване, а не с допълнителния комплект Carbon Fiber Track. Това означава, че в автомобила няма части като въглеродни колела, фиксирано задно крило и Recaro седалки. Тези сравнително малки промени създават голяма естетическа разлика, което прави стандартния GT500 по-малко готов за пистата и прилича повече на "уличен боец".

На видеото се вижда още по-агресивния подход, използван от компанията в създаване дизайна на автомобила. Инженерът Карл Уайдман също така отваря капака и говори за някои детайли. Част от тях използват магнезий в състава си, за да бъдат по-леки и издръжливи. Уайдман също така сяда зад волана, за да покаже какъв звук издава двигателят при различните режими на изпускателната система.

0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Колата е брутална. Само този модел бих си взел, ако е Форд. Нищо друго от тази марка! Особено за цената си Шелби е наистина оферта. Лошото е, че в Европа цените са доста по-различни от хАмериканските. Общо взето са х2. Гадно! Ако е на хАмериканска цена бих си взел едно стандартно Шелби. Не ме интересуват времена, секунди и др.глупости. Колата наистина има излъчване!
  • #2
    3 rate up comment 12 rate down comment
    Тва ... ( преди 4 години )
    освен да седи на едно място, да пуши и бръмчи за друго не става!
  • #1
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Хамериканщини ... ( преди 4 години )
    Над 700 коня на задно и ...без коментар!