IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го новото BMW X6

Снимки на крос-купето изтекоха преди премиерата му

Ето го новото BMW X6

Холандското издание Autoblog.nl публикува снимки на новото BMX X6, моделна година 2020. При смяната на поколенията автомобилът се е променил на външен вид и е получил същите двигатели, с които разполага и X5.

Най-забележимите разлики от предшественика са в новата броня  с огромни въздухозаборници, по-тесни фарове и увеличената, макар и не с много, решетка на радиатора. Задните стопове са като тези на 8-Series, има и допълнителен спойлер. Линията на покрива също е променена, като е по-полегата.

BMW X6

Засега липсват снимки на интериора на новото крос-купе на баварците. Според информациите до момент, X6 ще получи цифров приборен панел и мултимедийна система с диагонал 12,3 инча.

Що се касае до гамата двигатели, тя ще е идентична с тази на BMW X5. Това са 6-цилиндров турбомотор с обем 3,0 литра, развиващ 335 к.с. и 447 Нм, както и 4,4-цилиндров V8, чиято мощност е 456 к.с. и 546 Нм. И двата агрегата се съчетават със система за задвижване на четирите колела  xDrive и 8-степенен автомат.

BMW X6

Дебютът на новото BMW X6 ще се състои на автосалона във Франкфурт през септември, а продажбите стартират в края на годината.

Снимки: Autoblog.nl

 

0 от 500
  • #5
    13 rate up comment 4 rate down comment
    4444 ( преди 4 години )
    По принцип водачите на бмв са глу.пави, а още повече са тези на x6. Нз как е станало, но много хора го виждаме.
  • #4
    7 rate up comment 5 rate down comment
    lordlosh ( преди 4 години )
    Първата x6-ца беше нещо оригинално и ново и имаше много успех. Това е изключително грозно. Всичките модели на БМВ са 1 към 1 като дизайн и форма, само купетата са им различни. Кажи-речи същото се отнася и за интериорите им.Как продължават да лъжат хората не знам. Явно има бая ***.
  • #3
    16 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Пак са хванали студенти 1ви глокс да правят дизайна. Ужасен ***
  • #2
    22 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Безумен *** за комплексари с пари. :)
  • #1
    24 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    честно казано - все така безумна и абсурдна колаФакт: В която и да било държава от Близкия изток или Източна Европа се продават повече Х6, отколкото в самата Германия.