IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво става, когато Peugeot се срещне с гума от камион?

Англичанин бе обявен за най-големия късметлия в света след подобна злополука

Английски шофьор на Peugeot бе провъзгласен от медиите на Острова за "най-големия късметлия в света", след като колата му бе уцелена от гума на камион.


Peugeot, катастрофа


Тежкото колело се откачило от товарната машина, движеща се в обратната посока по магистралата М6. Прескочило мантинелата с отскок се врязало право в предното стъкло на злополучното Peugeot, близо до изход 28.


Peugeot, катастрофа


За щастие на шофьора колелото уцелило предното му стъкло леко вляво, където в Англия е пътническото място. От полицията на графство Ланкашър съобщиха, че там е трябвало да пътува малкият син на шофьора, но в последния момент се отказал. В противен случай вероятно щеше да бъде убит на място.


Peugeot, катастрофа


"Как водачът е съумял да отбие в аварийната лента и как се е отървал само с леки охлузвания, за нас е необяснимо", твърдят от полицията. Колата е напълно смазана.

 

 

0 от 500
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тоя верно как е оцелял не се знае.. предполагам е залегнал в подходящият момент.. както и да се прави това със закачен колан...