IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е най-зрелищната катастрофа на годината?

Какво се случва, когато забравиш да смъкнеш ремаркето на тира (ВИДЕО)

Това ли е най-зрелищната катастрофа на годината?

Канадски тираджия даде сериозна заявка за най-зрелищна катастрофа през годината, като по невнимание повдигна ремаркето на камиона си, натоварено догоре с рапично семе, и го размаза в пътен надлез край Репентини, близо до Монреал. 
 



Пътуващ след него автомобил успя да запечата зрелището с видеорегистратора си и за броени часове натрупа 8 милиона гледания във Facebook. По информация на телевизия CBS никой не е пострадал при инцидента.

Местните власти временно са затворили движенито по надлеза, докато се уверят, че структурата му не е нарушена. Все още не е известно как точно злополучният шофьор е вдигнал ремаркето, нито защо не го е забелязал в страничните огледала.

Това ли е най-зрелищната катастрофа на годината?

 

0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Професионалиста ( преди 4 години )
    Хм, карал съм Скания, МАН и Волво и имаше сигнализация, че ремаркето не е смъкнато. На по-новите е задължително да сигнализира. Би трябвало и там камионите да го имат това нещо. А това поне веднъж да не погледнеш на страничните огледала и да не видиш, че с това което караш нещата не са наред за мен е просто немислимо за който и да е професионален шофьор. Според мен тук говорим за техническа неизправност. Ремаркето се е вдигнало по време на движение и той не го е усетил.
  • #1
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Мишоооо ( преди 6 години )
    Шамараааа