IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво става, когато Peugeot се срещне с гума от камион?

Англичанин бе обявен за най-големия късметлия в света след подобна злополука

Английски шофьор на Peugeot бе провъзгласен от медиите на Острова за "най-големия късметлия в света", след като колата му бе уцелена от гума на камион.


Peugeot, катастрофа


Тежкото колело се откачило от товарната машина, движеща се в обратната посока по магистралата М6. Прескочило мантинелата с отскок се врязало право в предното стъкло на злополучното Peugeot, близо до изход 28.


Peugeot, катастрофа


За щастие на шофьора колелото уцелило предното му стъкло леко вляво, където в Англия е пътническото място. От полицията на графство Ланкашър съобщиха, че там е трябвало да пътува малкият син на шофьора, но в последния момент се отказал. В противен случай вероятно щеше да бъде убит на място.


Peugeot, катастрофа


"Как водачът е съумял да отбие в аварийната лента и как се е отървал само с леки охлузвания, за нас е необяснимо", твърдят от полицията. Колата е напълно смазана.

 

 

0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Радо ( преди 4 години )
    Към този, който е написал, че аудио му е номер едно марка и че ако беше при него, нямаше да стане нищо на колата му. Не предизвиквай сътбата. Няма кола, която да не заприлича така, след такъв удар. Аз като бивш тиражия мога да те уверя, че гумата с джа та тежи ужасно. Но не дай си боже ти се случи, дано само с пастиране се размине аудио ти
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Bez ( преди 4 години )
    Гумата не е от микробус! Товарна джанта е. Не виждате ли, че е с 10 отвора. Че пежото е със слаб таван, така е. Не разбирам какво се засягат хората, все едно са от борда на директорите на пежо. Колите са различни, както и хората, няма как... Примерно при Волво нещата щяха да изглеждат по различен начин. Важното е, че човекът е невредим! Майната му на пежото.
  • #9
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Реалист ( преди 4 години )
    Гумата е на микробус а ,Пежото е евтин продукт с много компромиси. Този човечец има голям късмет.
  • #8
    3 rate up comment 1 rate down comment
    corvett ( преди 4 години )
    Всички пишете глупости, знаете ли колко тежи гумата със джантата на камион момчета, всяка кола щеше да бъде размазана, не пишете глупости некомпетентни момчета.
  • #7
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Наистина невероятен късмет и най-важното, че съдбата е пощадила синът му, който е трябвало да пътува с него. Комплесарчето с аЛудитата да спре да дрънка простотии, че талигата му щяла да издържи при такъв удар! Просто да се моли да не му се случва, защото ще го събират в купето в насипно състояние. За пример ще дам преди години на немски аутобан едно дете хвърля камък от един мост. Малък камък. Улучва предното стъкло на кола със семейство. Жената в колата загива на място. Със 120 са се движили.
  • #6
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Александър ( преди 4 години )
    Дрънкате глупости...всяка една кола щеше да е размазана при такъв удар
  • #5
    0 rate up comment 17 rate down comment
    Ауди а5 ( преди 4 години )
    Аз съм с ауди. Няма мърдъне ауди. Купувайте си качествени коли момчета. Такова нещо нямаше да стане на мойта.
  • #4
    5 rate up comment 2 rate down comment
    до #3 ( преди 4 години )
    много *** и некомпетентен коментар..
  • #3
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Ха ха ( преди 4 години )
    Това пежо няма никаква здравина, шофьора да благодари на господ..
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Е той е седял отдясно все пак