IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото BMW M2 CS

Най-мощната двойка ще получи мотор с 445 коня

Първи снимки на новото BMW M2 CS

Снимки на прототип на мощната версия на BMW 2-Series - M2 CS, се появиха в редица европейски издания. На тях автомобилът е с минимален камуфлаж, така че може да се добие ясна представа за това, какво ще представлява той.

Хардкор-версията на двуместното купе трябва да излезе на пазара съвсем скоро, а последите изпитания на модела се провеждат при тежки зимни условия. Ако се съди по снимките, автомобилът ще се отличава от стандартното M2 само по допълнителните преден сплитер и заден спойлер.

BMW M2 CS

Според информациите, новото M2 CS ще получи редовия 6-цилиндров двигател от сегашното поколение на BMW M2. Мощността му ще бъде увеличена от 370 на 445 к.с., като той ще работи както автоматична трансмисия, така и с механични скорости. В базовата версия ще бъдат включени карбонов покрив и карбоново-керамични спирачни дискове.

Знае се, че клиентите ще могат да избират само между 4 цвята - черен сапфир, алпийско бяло, сребърен "Хокенхайм" и синьо "Мизано". Интериорът ще бъде само черен, а продажбите ще стартират в началото на 2020 г.

Снимки: Motor 1

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Не бой се, човек! Електрокарчетата поне още 20-тина година няма как да се наложат, а за после пак е съмнително!
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Това М2 май е най добре изглеждащото BMW в момента. По мен ме кефи. На практика това си е истинския наследник на по старите поколения E36 и Е46.Всички други модели ги направиха прекалено големи и тежки и някак си позагубиха спортния си дух и това сурово усещане което предоставяха старите модели.А след време като мине всичко на ток вече напълно ще се заличи идеята за спортния автомобил със ръчни скорости.Даже няма да ни позволяват и да караме и старите модели заради еко нормите. :(