IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето така ще изглежда Volkswagen Golf 8!

Германците вече не крият новото поколение на модела

Ето така ще изглежда Volkswagen Golf 8!

Премиерата на новото поколение на VW Golf е все по-близо и в компанията-производител не си правят труда да крият външния вид на хечбека. Нова серия снимки на модела бяха публикувани от Carscoops.

На тях тестовите прототипи са без никакъв камуфлаж, така че можем да разберем, как ще изглежда автомобилът. Явно е, че във Volkswagen отново няма да правят революции в дизайна и осмото поколение на Golf ще се приближава максимално до сегашната, седма генерация.

VW Golf

Все пак, прави впечатление, че предницата до голяма степен е взаимствана от VW Arteon. От компания твърдят, че всички детайли по каросерията да напълно нови, но като цяло стилът е запазен. 

VW Golf

Същото се отнася и за интериора - той е направен от нулата, но визуално ще съхрани приемствеността на сегашната генерация. Очаква се, новият Golf да получи последните мултимедийни разработки на Volkswagen - от новия приборен панел до модернизираните мултимедийни системи и онлайн-сервизи.

Снимки: Carscoops

0 от 500
  • #15
    17 rate up comment 5 rate down comment
    de ( преди 5 години )
    преоблякъл се Илия - пак в тия...
  • #14
    6 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Ами аз бих си го взел, първо имах 5-то, поколение на голф после го продадох и си взех 4-то поколение което се оказа доста по здраво от петото , с една дума предпочитам голф но с четни числа - 2, 4 , 6 и тн.
  • #13
    14 rate up comment 7 rate down comment
    Спесимен ( преди 5 години )
    Как за какво са дали 1 млрд. за нов модел? Сертифицали са стария модел по новия европейски цикъл за вредните емисии...някакъв мета-нано-фейс-лифт и готово.Старите доволни да заповядат с новите пари :)
  • #12
    21 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Двама инженери във VW си говорят, единият вика, абе, сега като им показахме на тия в Атуомедията новия голф, толкова ли са слепи да видят разликите със 7цата, другият вика, кой разлики?! :D :D :D
  • #11
    19 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Що, той до сега как изглеждаше?
  • #10
    16 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Е то какво да го крият като си е като стария. Ама не са глупав тоя който яде баницата, а който му я дава. Щом има хора които са готови да го купуват значи е ок.
  • #9
    17 rate up comment 9 rate down comment
    Jezza ( преди 5 години )
    И двигателите са същите 1.0 и 1.5tsi . Конглокенцията предлага вече много повече от преди и определено Голф вече не е някогашното светило в този сегмент. Ако се гледат и разни тестове, класации за надежност и т.н, и там не е на първо място и определно вече не е логичния избор за кола с оглед и на цените му. Все пак мисля, че старата му слава ще продължи да му помага, има много верни фенове. За хора, които не държат на колата им да пише Golf, Octavia ще им спести доста пари и ще получат същото.
  • #8
    24 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Не сте съвсем прави, че е същото като Голф 7, по скоро е кръстоска между него и последното Поло. Не мога да повярвам, че тази кола продължава да се продава толкова добре при тези цени и този скучен дизайн. След като има хора, които да я купуват VW няма смисъл да променят формулата...
  • #7
    23 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Не вярвам дори и едно нещо по тази кола да е направено от нулата. Едва ли има такива наивниците да повярват.
  • #6
    23 rate up comment 7 rate down comment
    ttt ( преди 5 години )
    Разликата е в Китайските лампички