IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето така ще изглежда Volkswagen Golf 8!

Германците вече не крият новото поколение на модела

Ето така ще изглежда Volkswagen Golf 8!

Премиерата на новото поколение на VW Golf е все по-близо и в компанията-производител не си правят труда да крият външния вид на хечбека. Нова серия снимки на модела бяха публикувани от Carscoops.

На тях тестовите прототипи са без никакъв камуфлаж, така че можем да разберем, как ще изглежда автомобилът. Явно е, че във Volkswagen отново няма да правят революции в дизайна и осмото поколение на Golf ще се приближава максимално до сегашната, седма генерация.

VW Golf

Все пак, прави впечатление, че предницата до голяма степен е взаимствана от VW Arteon. От компания твърдят, че всички детайли по каросерията да напълно нови, но като цяло стилът е запазен. 

VW Golf

Същото се отнася и за интериора - той е направен от нулата, но визуално ще съхрани приемствеността на сегашната генерация. Очаква се, новият Golf да получи последните мултимедийни разработки на Volkswagen - от новия приборен панел до модернизираните мултимедийни системи и онлайн-сервизи.

Снимки: Carscoops

0 от 500
  • #25
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    пичове, стига с тия "проблемни" голфове! Проблемни са 15 годишните голфчета на по 120 000км (реални 350 000км). Новичките са си супер. Сега ясно е че не са най-вълнуващата кола откъм визия, но пък са класически и стареят бавно :)
  • #24
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Така е, има си фенове, които харесват Голф въпреки всичко. Признават си, че съвсем не са безпроблемни. И нямам предвид само печално известния Голф 5. Не са никак евтини, и подръжката им е скъпа. И въпреки това са фенове.
  • #23
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Илиев555 ( преди 5 години )
    Лично на мен ми харесва , няма значение дали прилича на настоящия модел . В крайна сметка който е фен на голф си остава такъв . От мен всичко всичко хубаво .
  • #22
    7 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    В Германия ги съдят колективно за високия разход на масло на TSI и TDI - двигателите. Сервизите - било нормално. Да, бе! Защо, например, корейските турбо двигатели не харчат масло? Това е политика на Фолксваген, отричат до последно. Докато не го осъдят, както случая с дефектните компресори за климатици и първите DSG - трансмисии. Как да вярваш на такава фирма!? Аз кола ли ще карам, или ще се занимавам с адвокати! Айде без тях!
  • #21
    10 rate up comment 7 rate down comment
    йон ( преди 5 години )
    Кой каквото харесва. Аз не харесвам фолксвагените само заради ниската надеждност на основни арегати, ск. кутии, двигатели, климатици,.... Имам поглед от първа ръка, не от уличния фолклор.
  • #20
    11 rate up comment 9 rate down comment
    18344009 ( преди 5 години )
    Същото дърво като предишното...
  • #19
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Ха ха ( преди 5 години )
    Голфа не е кола, а спорт!!
  • #18
    15 rate up comment 12 rate down comment
    хо хо хо ( преди 5 години )
    ГолЕм смЕх е това , бе !
  • #17
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Абе ( преди 5 години )
    Тука някакъв шизофрен с ръзслоена самоличност задава се пита и си отговаря по 100 пъти! Има нужда от спешна психиатрична помощ!
  • #16
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Забравих да добавя, погледнете задните стоп светлини които са разделени на две , сега изтрийте мислено частта на тези светлини която е разположена на задната врата и ще видите ,че приликата със задните светлини от четвъртата генерация на модела е моного голяма/ голф 4 /.