IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Гараж с климатик запази класика в отлично състояние

Този Ford Mustang Mach 1 престоя там 38 години, няма и намек аз ръжда

Гараж с климатик запази класика в отлично състояние

Старите автомобили са отделна тема за всеки запален фен на колите. Разбира се, пълно е с такива, които не се интересуват от такива антики, и в това няма нищо странно или лошо.

Ford Mustang Mach 1-1

Предимно в САЩ, но и често в Европа, ентусиасти откриват истински реликви, захвърлени в хамбари, ферми или дори на полето, или в гората. По правило, няколкото години "лишаване от свобода" макар и да защитават автомобила от агресивни влияния на околната среда, все пак оставят своя отпечатък - дебел слой прах, разпадащи се части, ръжда и др.

Ford Mustang Mach 1-2

Оказва се обаче, че условията на съхранение са много важен фактор. И само покрив и няколко стени не са достатъчни. Като при този супер рядък Ford Mustang Mach 1 от 1969 г., който 38 години прекарал в гараж с климатична система, благодарение на която в помещението били поддържани оптимални условия. Автомобилът бил купен през 1969 г., а 9 г. по-късно продаден на настоящия му собственик. Той го карал от време на време в следващите 3 г., след което му обръзнал и го заключил в гаража.

Ford Mustang Mach 1-3

Резултатът е отличното състояние на тази класика, която сега може да се продаде за доста голяма сума пари. Разбира се, някои консумативи като оригиналните 50-годишни гуми ще трябва да бъдат сменени. Голяма работа! Масълкарът вече е преминал технически преглед, което потвърдило прекрасното му състояние. Бонусът е, че автомобилът няма и намек за ръжа. Собственикът му вече го продава на търг онлайн, като наддаването за автомобила е достигнало 50 400 долара.

0 от 500
  • #1
    42 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Как може да ти "омръзне" тази класика? - собственикът ли го е казал или някой го набива в статията, за да е ...ъ-ъ-ъ... по-"интересна...