IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как изглежда кърлинг с автомобили (ВИДЕО)

Audi A4 Avant помете две коли по заснежен склон в Чехия

Как изглежда кърлинг с автомобили (ВИДЕО)

Свикнали сме с факта, че много шофьори са напълно безпомощни, когато падне голям сняг. Ситуацията става още по-лоша в планината. Ако не сте внимателни и нямате никакъв опит в шофирането по хлъзгави пътища, може да се окажете в ролята на водача на този Audi A4 Avant, който попадна в неприятна ситуация в Чехия.

Видеото започва с бяло Audi A4 Avant, което се плъзга надолу по склон. Очевидно, шофьорът е загубил контрол и с ужас се опитва да поправи ситуацията, наблюдавайки какво се случва през отворената врата, а негов приятел се опитва с ръце да спре автомобила, явно незапознат със законите на физиката.

Първи на пътя се оказва син ван, в който комбито се разбива с лявата си страна. Този удар обаче не се оказва достатъчен, за да спре пързалящата се кола. В крайна сметка Audi A4 Avant се блъсса в Dodge Durango с достатъчно сила, за да изпрати всъдехода надолу по склона. След двата удара, шофьорът на комбито си спомня за педала на газта и го натиска докрай, принуждавайки всичките четири колела да се завъртят със шеметна скорост.

След цялата тази серия от действия, накрая комбито спира да се пързаля, а очевидци на инцидента се втурват към Dodge Durango, опитвайки се да го спрат. За щастие, инцидентът се разминава без никакви наранявания. Освен по колите, разбира се...

0 от 500