IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как изглежда кърлинг с автомобили (ВИДЕО)

Audi A4 Avant помете две коли по заснежен склон в Чехия

Как изглежда кърлинг с автомобили (ВИДЕО)

Свикнали сме с факта, че много шофьори са напълно безпомощни, когато падне голям сняг. Ситуацията става още по-лоша в планината. Ако не сте внимателни и нямате никакъв опит в шофирането по хлъзгави пътища, може да се окажете в ролята на водача на този Audi A4 Avant, който попадна в неприятна ситуация в Чехия.

Видеото започва с бяло Audi A4 Avant, което се плъзга надолу по склон. Очевидно, шофьорът е загубил контрол и с ужас се опитва да поправи ситуацията, наблюдавайки какво се случва през отворената врата, а негов приятел се опитва с ръце да спре автомобила, явно незапознат със законите на физиката.

Първи на пътя се оказва син ван, в който комбито се разбива с лявата си страна. Този удар обаче не се оказва достатъчен, за да спре пързалящата се кола. В крайна сметка Audi A4 Avant се блъсса в Dodge Durango с достатъчно сила, за да изпрати всъдехода надолу по склона. След двата удара, шофьорът на комбито си спомня за педала на газта и го натиска докрай, принуждавайки всичките четири колела да се завъртят със шеметна скорост.

След цялата тази серия от действия, накрая комбито спира да се пързаля, а очевидци на инцидента се втурват към Dodge Durango, опитвайки се да го спрат. За щастие, инцидентът се разминава без никакви наранявания. Освен по колите, разбира се...

0 от 500
  • #12
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Апък мадамите на тойотаджиите се возят с кеф в тойотите, докато не видят комшията с Аудито.После тойотаджиите идват тука във форума и лаят с години, такъв е живота.
  • #11
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    То двойното на алудито се включва чак след удар в друга кола,до тогава го няма никакво,а иначе изкачва без проблем във видеоклип шанцата.
  • #10
    0 rate up comment 5 rate down comment
    бавареца ( преди 5 години )
    някой *** с ауди е решил че няма нужда да слага зимни гуми и се е качил на планината с летни на 30к км. а тъпака може и да е българин - знае ли човек. *** има навсякъде
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    "принуждавайки всичките четири колела да се завъртят със шеметна скорост."xaxaxaxa
  • #8
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Коментирате без да сте наясно със ситуацията. Може преценката на шофора да е лоша, може гумите да са лоши или пък летни може колата да е претоварена за такъв наклон, като гледам и багажника на покрива...
  • #7
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Имее ( преди 5 години )
    Нали Ауди много вървеше на сняг ама май само на 3-5см върви както във всички маниполирани видео клипове за него..
  • #6
    1 rate up comment 2 rate down comment
    име ( преди 5 години )
    "... в който комбито се разбива с лявата си страна. "!??!? Едвам се отърка в буса , вие - РАЗБИЛО СЕ?!?!?!
  • #5
    6 rate up comment 6 rate down comment
    нововнос ( преди 5 години )
    Германския кошник, уж бил 4х4 ама вижте как се джасна. Абе, германски ментета.
  • #4
    7 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Тея дето не ги лъжат, че колите им могат да се катерят по ски пистите, просто нямат пари за ски и отиват само до морето на газ, без климатик и на инерция където може.
  • #3
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Спокойно беее имам 4х4 .... по-късно: аааааааааааааа