IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американка участвала в 26 пътни инцидента (ВИДЕО)

Разбила десетки коли, само веднъж по своя вина

Американка участвала в 26 пътни инцидента (ВИДЕО)

Ако искате вярвайте в черни котки и кармично възмездие, ако искате - не вярвайте, но на света наистина има хора, чиято съдба прилича на една голяма черна линия. Поне за някои неща. Такъв е случаят на американката Лайза Мартино, която досега е участвала в близо 30 пътни транспортни произшествия, без да има вина в тях.

Да кажеш, че на жена, която кара суперавтомобил Ferrari 812 Superfast с двигател с мощност 800 конски сили, притежава бизнес с информационни технологии и събира скъпи коли, не и върви, е доста трудно. Въпреки това обаче, Мартино, която живее в Атланта, е именно такава, при това по отношение точно на колите. Дълго време дамата е преследвана от зла съдба - постоянно участва в ПТП-та, без да има вина за това. Проблемите започват когато е едва на 17 г.

Американка-инцидент

Първият автомобил на героинята е подарък от баща й - BMW 3-Series. С нея Лайза участва в първия си инцидент. Всъщност, тогава момичето, дори не е зад волана на колата. Първите три инцидента са дело на нейните родители, които по някакъв "невероятен" се удрят в собствения си подарък. Лайза дори иронизира, че в началото всичко това й било доста смешно. А двойно по-смешно й става от признанието, че винаги паркира така, че да не пречи да движението и тези инциденти са напълно необясними за нея.

Втората кола на момичето е Nissan 300ZX, която тя сама си купува докато учи в колежа. Както може да предположите, не успява дълго да й се нарадва. Буквално няколко месеца след покупката, автомобилът е потрошен от бабата на Лайза, която се блъсна в нея при опит да паркира. След първия ремонт в същия автомобил се врязва и баща й, която излиза с пълна газ от гаража на къщата, без да я забележи!

Американка-инцидент-2

Още "по-забавна" история се случва с Лайза, когато тя решава да измие колата. Оставяйки автомобила на автомивката, тя чува силен шум. Когато се обръща, момичето е шокирано от факта, че част от автомивката е паднала върху предното стъкло на колата. Така започва следващият ремонт.

Последният инцидент е по-пресен - от октомври миналата година. Лайза тъкмо си купува Maserati GranTurismo S, когато решава да се присъедини към други собственици на марката в района, заедно с местни собственици на Ferrari, за да се срещнат в хотел. Първоначално не иска да даде ключовете от колата си на момчето, което паркира скъпите автомобили пред хотела, но след това решава, че то явно е добре обучено и няма да има проблеми. Грешка. Секунди след това чува рев от двигателя и удар. Автомобилът й удря друга кола. Следва ремонт за 20 000 долара, за който обаче, плаща застрахователят.

Като цяло Лайза е "участвала" в 26 инцидента. В университета, нейната кола била няколко пъти удряна от учители, а дори на сватбата й става ПТП. Единственият път, в който тя сама си е виновна, е когато една нощ удря елен, който напълно разрушава предницата на автомобила й. Според Лайза, след този инцидент баща й бил толкова ядосан, че искал да й забрани повече да сяда зад волана. Очевидно е, че Лайза е трябвало да се опита да намери по-безопасен начин на транспорт. Съдба, какво да се прави!

0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    ОчеВадно е, че не знае какво прави. Явно всеки път е паркирала на нетипични места, без видимост.Онзи ден, една кифла дошла при родителите си в моя блок и спряла така, че освен нея друг трудно би излязъл. И взе да се сърди, че получи забележка.