IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru работи върху следващия Outback

За модела ще бъдат използвани технологии от новото Legacy

Subaru работи върху следващия Outback

Само преди дни компанията Subaru представи новото Legacy, а сега става ясно, че се работи и върху следващото покоение на Outback. Според изданието Car& Driver, голяма част от технологиите при модела ще бъдат взаимствани именно от Legacy, като това ще засегне най-вече платформата, чиито характеристики осигуряват подобрено управление и здравина.

От гамата на Outback отпада добре познантият 6-цилиндров двигател, като неговото място ще заеме 4-цилиндровият турбоагрегат с 260 к.с., използван в Ascent. Същият се появи и при новото Legacy, където работи в комбинация със CVT-трансмисия и система за задвижване на четирите колела (AWD).

Те ще бъдат налични и при комбито, същото се отвася и за фирмения комплекс от системи за безопасност EyeSight, който ще се предлага още в базовия вариант на модела. За Outback ще се предлага и новата мултимедийна система с 11,6-инчов сензорен дисплей. Тя също дебютира при показаното преди дни ново Legacy.

По думите на говорителя на Subaru - Доминик Инфанте, моделът ще бъде готов още тази година, като в началото той ще се продава само на пазара в САЩ.

0 от 500