IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Валтер Рьорл пробва и Porsche Taycan

Рали легендата не харесва електромобили, но ускорението им го радва

Валтер Рьорл пробва и Porsche Taycan

Германската рали легенда Валтер Рьорл се справя отлично с ролята на посланик на Porsche, както и с работата на най-известния тест-пилот на марката. На практика Валтер рестартира кариерата си с ангажиментите, които има към Porsche. Рьорл се оказа отличен пропагандатор на хибридния суперавтомобил 918 Spyder и мнението му за колата имаше решаващ принос за това продажбите да вървят със скоростта, с която навремето върлинестият германец печелеше скоростни отсечки.

Сега обаче идва ред на нещо друго – прототипът на електрическия Taycan, който трябва да отвори следващата глава от книгата с пазарни и технологични успехи на Porsche.

„Не харесвам електромобили – изненадващо заявява Рьорл във видеото, което ви предлагаме. – Но това не означава, че не ги тествам.”

И въпреки, че рали шампионът има някои резерви за задвижването на електромобилите, то оценката му за поведението на пътя, работата на окачването и динамиката на един автомобил няма как да бъде пренебрегната.

Насладете се на тези почти 2 минути в компанията на Рьорл и Porsche Taycan, за да добиете представа как върви развитието на прототипа.

И едно подсказване – Рьорл може и да не харесва електромобилите, но е впечатлен от въртящия момент и ускорението на Taycan...

Видео: MotorTV

0 от 500