IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mazda готви революционни технологии

Японците подготвят серия бензинови двигатели, икономични колкото съвременен дизел и дизелови с вредни емисии колкото на хибрид.

Mazda готви революционни технологии
"Нашите нови бензинови двигатели ще изразходват гориво, колкото сегашните дизели, а бъдещите ни дизелови агрегати ще бъдат икономични и безвредни колкото настоящите хибриди", заяви изпълнителния директор на Mazda, пред журналисти в Ню Йорк.



Разработката на тези двигатели е в напреднал етап и компанията планира да представи революционната технология на автомобилното изложение в Токио. Технологията няма да бъде споделена с Ford, но не е изключена продажбата и на други компании в по-късен етап.

От компанията заявиха още, че все пак планират и производството на хибридни автомобили. В предишна информация ви уведомихме, че Mazda не планират конструирането на хибриди преди 2016 година, но сега стана ясно, че до края на 2015 година, японците ще представят своя първи хибрид.
0 от 500