IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Неофициални снимки на новата „петица” на BMW

Британското издание Carscoop публикува неофициални снимки на BMW 5-Series модел 2010.

Неофициални снимки на новата „петица” на BMW
При това на едно място са били засечени всички версии на Серия-5, седана с четири врати, комбито и новия лифтбек с пет врати, наречен Gran Turismo. Това е станало в южна Франция. 


Очаква се световната премиера на серийната версия на Серия-5 Gran Turismo да бъде на автомобилния салон във Франкфурт през септември. Седанът и комбито на Серия-5 ще бъдат показани вероятно в началото на 2010 в Женева. Продажбите и на трите варианта на новата Серия-5 ще започнат също в началото на 2010 г. 


Двигателите които ще се монтират на новата Серия-5 ще бъдат широка гама от атмосферни и бензинови турбоагрегати, включително модернизирания трилитров би-турбо с шест цилиндъра и мощност 326 к.с., както и  V8 би-турбо с обем 4.4 литра и мощност 408 к.с. Дизеловите версии ще са с познати турбодизелови двигатели. 


Традиционно най-силната версия на Серия-5 ще бъде „М” с бензинов би-турбо двигател V8 с мощност над 500 к.с. Този агрегат за първи път ще видим при очакваните Х5 и Х6 „М”. 

0 от 500